2777
2789

من پسرم دیر زبونش باز شد یعنی دوسالگی هنوز یک کلمه هم بلد نبود ولی وقتی هم شروع به صحبت کرد کلمات رو تقریبا درست میگفت،دخترم برعکس زود زبونش باز شد دوسالگی کلی حرف میزد جمله های بزرگ، ولی الان که ۳سالشه هنوز کلمات رو درست ادا نمیکنه.مثلا به ماکارونی میگه ماماندونی،به کوچولو میگه جوجولو،به اتاق میگه اُگاگ.بعد چون تو خانواده هم سابقه داریم ۸سالشه هنوز درست ادا نمیکنه میترسم دخترمم تاآخر همینطور باشه😐.بچه های شما اگه تو این سن کلمات رو اشتباه میگفتن  الان درست میگن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه چیو درست میگفتم 

فکر کنم یک سالگی اینا شروع کردم ب حرف زدن

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

پسر من شیش سالشه ب ذرت مکزیکی میگه ذرت میزکیتی ب گوریل میگه گولیل😂😂اما صحیحش رو هم بلده زبونش نمی ...

عزیزم😁.نه من با دخترم کار میکنم سعی میکنم درستش رو یادش بدم میگه من جوجولوام بلد نیستم🥹

دختر من تا2 سالگی کلی حرف میزد و الان که 4 سالشه معمولا همه کلمات رو درست میگه،، دیگه کلماتی که تلفظش خیلی سخت باشه رو شاید اشتباه بگه

ولی پسرم که دیر زبون باز کرد، تا 2سالگی فقط3،4 کلمه میگفت و بعد یهو حرف زد.. الان که 3 سالش هس خیلی حرف میزنه ولی کلمات رو هنوز درست نمیگه و فکر کنم یه که بگذره و بزرگتر بشن درست بشن.. نگرانی نداره

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»