2777
2789
عنوان

همکارم میگفت عروسشون

244 بازدید | 12 پست

میگفت کلی طلا داشته برداشته معلوم نیست چکار کرده ب کی داده و ب جاش یه سری بدل خریده فقط گذاشته

شوهرش هم فهمیده بیرونش کرده!!!

الان بنظرتون پسره با فاکتور و اینا میتونه ثابت کنه زنش چند ملیارد طلا برداشته اگه کارشون ب دادگاه برسه!؟

البته برادرش فقط میگه بگو ب کی دادی ک نمیگه 

برادرش هم میگه پس طلاق بگیر برو

البته دختره هم اقدام نکرده چند ماهه ک رفته

چ چیزا ک نمیشنوه آدم!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خوبه طلا خریدنی فاکتورها رو ب اسم خودم گرفتمولی یچیزی شاید دختره تو دادگاه بگه من اصلا طلا نبردم! ...

نه سخت نیست میتونن شکایت کنن

ولی دقیق نمیدونم 

ولی در هر صورت دیگه اون زندگی بدرد نمیخوره 

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

نه سخت نیست میتونن شکایت کننولی دقیق نمیدونم ولی در هر صورت دیگه اون زندگی بدرد نمیخوره

نه دیگه ب درد نمیخوره وقتی اعتماد نیست.ادم بخواد یه گرم طلا هم عوض کنه یا بفروشه دلش نمی‌کشه بی خبر و بی اطلاع از شریک زندگیش کاری کنه واقعا در عجبم چ آدم هایی تو این دنیا هستن چجوری فکر میکنن اصلا