من به شدت مخالف طلسم و جادو هستم و میدونم که انرژی ناپاک وارد زندگی میکنه، از همون بچگی اهل قران بودم و به دعاهای قرانی علاقه داشتم و خیلیاش واقعا معحزه نیکنه من حتی تگه دعا نکنم خدا خودش هوامو داره و از اومدن ادمای سمی تو زندگیم جلوگیری میکنه یا از سر راهم برشون میداره و ابرشونو میبره خلاصه که پارتیم انگار کلفته پیش خدا ولی چند وقتیه از یا سری ادمای مداخله جو هراسان شدم به خاطر همین کارم شده سرچ کنم که دعاهای نمیدونم زبان بند و رفع دشمن و از این حرفا میدا میکنم بعد تو اینستا مثلا یه چیزایی دیدم که یا چیزی رو کاغذ بنویس یا مثلا اسم طرف نمیدونم با یوزن سکراخش کن آتیشش بزن یا روی تخم مرغ فلان عدد رو بنویس بشکن واسه نمیدونم دفع ادمای بد، دفع طلسم و جشم زخم و از این حرفا حالا نیخوام بدونم اینا هم کارمای منفی داره برای مثال ذکر الحسیب که باعث میشه دشمنانت در مقابلت شکست بخورن یا مثلا دعاهایی که قرانی و اسلامین طلسم نیستن ولی بتعث میشه مثلا دشمنت خونت تیاد و از حرفا یا دعای قرانی زبان بند ایا اینا خم میتکنه اثر بد تو زندگی اوم بذاره و اون موارد اخر که گفتم مثلا اسم اتیش میزنز و ازن حرفا طلسم حساب میشه؟