2777
2789
عنوان

خانوما به نظدتون اینا کارما داره

54 بازدید | 2 پست

من به شدت مخالف طلسم و جادو هستم و میدونم که انرژی ناپاک وارد زندگی میکنه، از همون بچگی اهل قران بودم و به دعاهای قرانی علاقه داشتم و خیلیاش واقعا معحزه نیکنه من حتی تگه دعا نکنم خدا خودش هوامو داره و از اومدن ادمای سمی تو زندگیم جلوگیری میکنه یا از سر راهم برشون میداره و ابرشونو میبره خلاصه که پارتیم انگار کلفته پیش خدا ولی چند وقتیه از یا سری ادمای مداخله جو هراسان شدم به خاطر همین کارم شده سرچ کنم که دعاهای نمیدونم زبان بند و رفع دشمن و از این حرفا میدا میکنم بعد تو اینستا مثلا یه چیزایی دیدم که یا چیزی رو کاغذ بنویس یا مثلا اسم طرف نمیدونم با یوزن سکراخش کن آتیشش بزن یا روی تخم مرغ فلان عدد رو بنویس بشکن واسه نمیدونم دفع ادمای بد، دفع طلسم و جشم زخم و از این حرفا حالا نیخوام بدونم  اینا هم کارمای منفی داره برای مثال ذکر الحسیب که باعث میشه دشمنانت در مقابلت شکست بخورن یا مثلا دعاهایی که قرانی و اسلامین طلسم نیستن ولی بتعث میشه مثلا دشمنت خونت تیاد و از حرفا یا دعای قرانی زبان بند ایا اینا خم میتکنه اثر بد تو زندگی اوم بذاره و اون موارد اخر که گفتم مثلا اسم اتیش میزنز و ازن حرفا طلسم حساب میشه؟ 

اولا هر دعا و نفرینی نمیگیره .حتی چله ها و نمیدونم نذرها اگه خودش نخواد وصلاح ندونه به هردلیلی فایده نداره!!اما این چرت و پرتا که میگن بنویس و اتیش بزن  انجام نده چون ممکنه ناخاسته یه سری موجود رو وارد زندگیت کنی.دعا نوسی علمه و ریاضت زیادی داره چیزی نیست که هر رمالی بتونه انجام بده یا مثلا خودت راحت بتونی

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اولا هر دعا و نفرینی نمیگیره .حتی چله ها و نمیدونم نذرها اگه خودش نخواد وصلاح ندونه به هردلیلی فایده ...

راستشو بخوای با اینکه خیلی خدا هوامو داره ولی یه جاهایی که خیلی بهم استرس داده بودن و نمیدونستم باید چکار کنم اونا رو توی اینستا دیدم و انجام دادم و واقعا به طرز عجیبی از زندگیم گم و گور شدن و چشمم به چشمشون نمیوفته و یه اتفاقات عجیب و غربیبی براشون رخ داده مثلا جابه جایی و این حرفا همش میگم نکنه کارما داره؟ البته اینم بگم خدا از اول هم منو ازشون دور میکرد و شاید هیچ دعایی هم به درگاه خدا نکنم مثل اولی که حتی نمیدونستم چه ذات پلیدی دلدم و خودش اونا رو از زندکیم دور نیکرد الانم شاید نیازی به اینهمه کار نبود و در حالت عادز خودش منو محافظت میکرد و الانم خودش در حال محافظت از منه، من دعای معمولیم هم میگیره فالام همیشه درست در میاد استخاره هام عالیه حتی بدون وضو تو حالت دراز کشم قران رو باز کنم جوابمو خدا بهم نشون میده احساس میکنم اگه رمال میشدم استعداد خدادادی خوبی در این زمینه داشتم و موفق میشدم که البته  کلا معتقدم انرژی ناپاکه و دوست ندارم اهلش باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.