2777
2789
عنوان

هیچکس منو دوست نداره

262 بازدید | 18 پست

پدر مادرم همش بهم سرکوفت میزنن تنها کسی که توی دنیا دوسم داشت منم دوسش داشتم خرگوشم و پرنده هام بودن کا اونا هم فرار کردن و رفتن💔 امروز با پدرم رفتیم هیئت پدرم رو درآورد

آقا هستم خبر مرگم

خیلی متاسفم که احساس تنهایی و ناراحتی میکنی. شنیدن این حرف‌ها خیلی دردناکه و درک می‌کنم که چقدر برات سخته. اینکه فکر می‌کنی کسی دوستت نداره و حتی کسانی که دوستشون داشتی، یعنی حیوانات خانگی‌ات هم دیگه کنارت نیستن، احساس بسیار سختیه. همچنین تجربه‌ای که امروز با پدرت داشتی، حتماً خیلی اذیتت کرده.

اینکه گاهی اوقات با پدر و مادر مشکل پیش میاد یا احساس می‌کنیم درک نمی‌شیم، اتفاقیه که ممکنه برای خیلی‌ها بیفته، اما این دلیل نمیشه که دوست‌داشتنی نباشی. تو ارزشمندی و شایسته دوست داشته شدن هستی.

می‌دونم که الان خیلی سخته، ولی یادت باشه که این احساسات همیشه باقی نمی‌مونن. گاهی اوقات فقط نیاز داریم یه نفر رو داشته باشیم که به حرف‌هامون گوش بده و ما رو درک کنه. اگر دوست داشتی، می‌تونی بیشتر در مورد احساساتت یا اتفاقی که امروز افتاده صحبت کنی. من اینجا هستم که به حرف‌هات گوش بدم.

همچنین اگر احساس می‌کنی این احساس تنهایی و ناراحتی خیلی شدید و طولانی شده، شاید خوب باشه که با یک مشاور یا روانشناس صحبت کنی. اونا می‌تونن بهت کمک کنن تا این احساسات رو مدیریت کنی و راه‌هایی برای بهتر شدن پیدا کنی🗿🙏🏻

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تیکه آخر امضاتون مشخصه 

خیلی اوکی نیستید

انگار از همه ناراحتید

تنها راهش رفتن پیش روانشناس خوب هست 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

تو دنیا کلی چیز قشنگ هست که باید تجربه کنیم و حس خوب ازشون بگیریم نزار اونا افسرده کنن هر کسی به سلیقه ای داره خب ما سلیقه اونی که خوشش نمیاد نیستیم باید اونی که باب سلیقشیم پیدا کنیم 

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺