2777
2789
عنوان

اینجاکسی بوده ک خیانت رو ببخشه

289 بازدید | 16 پست

بعدش چیشد؟!

اگرم توی اطرافیان دیدید بگید 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خالم چند بار خیانت دید شوهرشو بخشید ولی چه بخشیدنی پدری ازش در آورد با پول خرج کردن بیا و ببین 

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

من. با یکی قصد ازدواجی بودیم خیانت کرد بخشیدم. تهش دوباره خیانت کرد

دقیقاً 

و متاسفانه نه تنها از چشم بلکه از دل هم میوفته طرف 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

اصلااا من انقدر حساس بودم که بعد یک سال با یکی دیگع دیدمش  البتع اصلا بهش رو نمیدادممم حتی یک ثانیه هم نشد از زندگیم حذفش کردم هرچند بعضی وقتا دلم میگره و معدم ناراحت شد ولی کمتر از یک ثانیه از زندگیم پرتش کردم بیرون اگر هم یروزی با کسی وارد رابطه بشم با کسی میرم که اولینش خودم باشم و باهمون ینفرهم میمونم

icy_floer

اصلااا من انقدر حساس بودم که بعد یک سال با یکی دیگع دیدمش البتع اصلا بهش رو نمیدادممم حتی یک ثانیه ...

دوستی یاازدواج؟

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

اگه جنسیه ببخشید که این حرفو میزنم ولی به این فکر کن چند بار لیز خورده بعد دوباره کرده تو 

و اصلا هم پشیمون نشده 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

نمی‌دونم دیگه اگه خیانتم می‌بخشید 

چیزی وجود داره که بخواد کاری کنه یه ذره به شخصیتتون بر بخوره و به خودتون بیاید و حریم مشخص کنید

خیانت تنها کاریه که همزمان هزارتا فحش و حرف توشه :/

اگه بهت گفتن اسمون صورتی می‌شه باور کن ولی عوض شدن یه مرد رو هرگززز😂

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اگه جنسیه ببخشید که این حرفو میزنم ولی به این فکر کن چند بار لیز خورده بعد دوباره کرده تو و اصلا هم ...

نمدانم ک جنسیه یانه😭