2777
2789

چندماهه نامزدیم بهم خورده خودم بهم زدم اعصابم نمی کشید تحملم کم شده بود اون خیلی پسر خوبی بود الان هم دلم تنگ شده واسش هم پشیمونم ولی دوس ندارم برگردم چون حس میکنم غرورم میشکنه تنوع طلب نیستم که بگم این نشد یکی دیگه ولی واقعا الان احساس تنهایی میکنم دلم میخواد یکی تو زندگیم باشه

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلیل کاتت چی بود؟!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
صرفا چون احساس تنهایی میکنی میخوای برگردی بهش

احساس تنهایی میکنم اما نمیخوام برگردم اگه ادامه دادنی بود کات نمیکردم

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

عزیزم دلت تنگ نشده ولی از تنهایی دوس داری الان یکی کنارت باشه من این احساس قبلا داشتم کم کم فراموشی میکنی هر چقدر هم پسره خوب باشه دلیلتو داشتی که کلت کردی به خودت زمان بده فراموش میکنی

خب دلیل کاتت چی بود؟!!

بحثامون بخاطر نامزد سابقم بود که فوت شده اگه من میرفتم سرخاکش یا هرچیزی که مربوط به اون میشد این میرفت تو قیافه شایدم حق داشت ولی خب من حوصله نداشتم اندازه ی نامزد سابقمم دوسش نداشتم اون اولین و آخرین عشق زندگیم بود

تو خودخواهی نه عاشق

من ادعای عاشقی ندارم خودخواه چرا؟مگه چیکار کردم؟

اجازه بده کم کم گذر کنی

و خودت رو به یه کاری مشغول کن

بیکاری فکر و خیال میاره، و خیلی وقتا آدم اصلا دلتنگ نیست فقط حوصله‌ش سر میره

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

بحثامون بخاطر نامزد سابقم بود که فوت شده اگه من میرفتم سرخاکش یا هرچیزی که مربوط به اون میشد این میر ...

پس عزیزم‌ شما هنوز تو‌سوگ نامزد سابقت بودی و اصلا نباید وارد رابطه می‌شدی تا زمان می‌گذشت 

الآنم مهم نیست این نامزدت خوبه یا بده

بازم به خودت فرصت بده تا زمان بگذره هم به خودت و ذهنت و هم به دلت تا دوباره درس بازه بشه و بتونه کسی رو بپذیرع

الآنم سر خودت رو شلوغ من با هر روشی که میدونی و فقط تکرار کن با خودت که باید زمان بگذره..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.