2777
2789
عنوان

اخلاق همسرم

290 بازدید | 18 پست

اخلاق همسرم خیییلی عوض شده ومن اصلا نمیدونم چرا..

همیشه تو کل فامیل وخانواده به آروم بود وصبور بودن معروف بود ولی الان با کوچکترین چیزی از کوره درمیره..

مثلا آماده شد گفت میرم ماشین رو روشن میکنم تا بیای..من ۵دقیقه بعد کارم تمام شد رفتم دیدم عصبی..دیگه تا آخر که بیرون بودیم اخم روابروهاش..

میره سرکار میاد یک کلمه جز در حد سلام وخوبی باهام حرف نمیزنه..میگم چیزی شده میگه خستمه خوابم میاد..

دیروز رفتیم یه هایپر خرید من باسبد یکم رفتم‌جلو ..دیدم عصبیییی که من سه ساعت دارم تو فروشگاه دنبالت میگردم سرجمع ۴دقیقه هم نشد..

سر مسائل خیلی کوچیک به هم میریزه جای پارک..پشت چراغ قرمز..فلانی بد رانندگی میکنه..

اون شب رفتیم هیئت تو راه برگشت هی میگفت مداح چرا اینقدر دیر شروع کرد..

رفتیم دکتر دم به دقیقه خانم چرا نوبتت نمیشه..؟؟؟

زود کم میاره..تحمل انتظار نداره..زود جوش شده. ومن اصلا نمیدونم چش شده...

اصلا نمیدونم چش شده. ..روز به روز هم داره بدتر میشه..

دیگه گریم گرفت امروز حسااابی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشاهل مشکلت حل میشه احتمالا براش مشکلی چیزی پیش نیومده مشکل مالی یا خانوادگی و... که بهم بریزه  از مشاورکمک بگیر سعی کن سکوت کنی وقتی عصبیه  ولی پرروش نکن وقتی سرت داد زد یا....در حد یه حرف نزدن کوتاه مدت باهاش بنظرم موثر باشه ولی حواست باشع این حرف نزدنه تبدیل به قهر نشه یوقت که ازهم فاصله بگیرین سعی کن کنارش باشی بهش این اطمینان رو بده که هرچی بشه کنارشی  شاید ترس از دست دادنت رو داره  انشاهل مشکلت حل بشه عیزم  اگه میتونی حرز امام جواد بگیر 

icy_floer

خب پس باهاش صحبت کن، ازش بپرس دلیل این تغییرش چیه

باهاش حرف زدم میگه از انتظار بدم میاد..

اصولا کم طاقت هست ولی نه به این شدت این روزاااا.که بگه مداح چرا دیر شروع میکنه..