2777
2789

نه نگیااا 

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برای طرف مقابلت مهمه و احتمال میدی بعدا ممکنه به نحوی متوجه بشه، باید غیرمستقیم و سربسته بهش بگید.

چون اگه نگید هم فریبه، و هم ممکنه بعدا لو برید که خیلی استرس میکشید.

چرا شما ها که داشتن دوست پسر رو عادی جلوه میدید چرا میخوای پنهان کنی و اگر میخوای پنهان کنی پس میدون ...

دقیقا سوال منم هست

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
اگه برای طرف مقابلت مهمه و احتمال میدی بعدا ممکنه به نحوی متوجه بشه، باید غیرمستقیم و سربسته بهش بگی ...

نه ممکن نیست بفهمه 

ولی دختر پاکی حس میکنم نیستم ولی پسره پاکه انگار 

مذهبیه 

تعجب می‌کنم چرا از من خوشش اومده من بیحجابم

زمانش کم بود ولی بوسیدن و پشیمونممممم

من نظر شخصیم اینه که وقتی تموم شده و شما توبه کردید و به قول خودت پشیمون هستی 

یعنی وارد زندگی جدیدی با پاکی و درستی میخوای بشی پس ارتباط قبلی تموم شده هست و لزومی به گفتن نیست در صورتی که واقعا تموم شده و توبه کرده باشیم ❤️👌👌

دقیقا سوال منم هست

بخدا وقتی میگیم دوست پسر داشتن فقط ضربه به دختره خوب نیست تیکه پارت میکنن،الان همه میگن نگو چرا بگی مخفی کن،خوب اگه بده چرا میگید خوبه ،و اگه خوبه چرا باید از همسر آینده مخفی بمونه!!!!!

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

یکی تاپیک زده بود تو مجردی سقط داشتم باید به همسر آیندم بگم؟ 

واقعا چرا فکر میکنین گذشتتون به کسی که میخواین باهاش ازدواج کنین مربوط نمیشه؟ مخصوصا اگه بپرسه حتما باید راستشو بگین 

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
[QUOTE=386378636]خانما ک سن ازدواج رسیدین خوبه ازدواج کنین سخت نگیرین فقط چهار نکته ای میگم سخت بگیر ...

آفرین از همه کاربرا شما بادقت فقط خوندین ۲ میشه همه مواروها ملزوم شب خواستگاری مطرح کنین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه ممکن نیست بفهمه ولی دختر پاکی حس میکنم نیستم ولی پسره پاکه انگار مذهبیه تعجب می‌کنم چرا از من خوش ...

اگه احساس میکنی برای ایشون این مسأله خیلی مهمه باید یجوری بهش بگید. چون اینجور افراد اگه بعد از ازدواج متوجه این مسأله بشن بدجور قاطی میکنن.

نه ممکن نیست بفهمه ولی دختر پاکی حس میکنم نیستم ولی پسره پاکه انگار مذهبیه تعجب می‌کنم چرا از من خوش ...

عزیزم حق طبیعیشه که بدونه و گناه داره واقعا 

خودت عذاب وجدان نمیگیری؟ 

تو ذهنش ادمی که نیستی رو میسازه بازم نمیدونم بستگی به درون و شخصیتت داره

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊