2777
2789

خدا برداره هرچی شوهر رفیق بازه هرچی آدم بددهن بدرد نخوره

از ساعت سه تا ۹/۵ با رفیقاش بود اومد خونه با هزار تا جنگ و دعوا گفت باید بیای بریم دور بزنیم من متنفرم باهاش برم بیرون اصلا😏 انتظار داره تمام ماشینا بزنن کنار براش انقددتند می‌ره از لج من الان چسبیده بود به یه ماشین سنگین خداشاهده چند سانت باهاش اختلاف داشتیم فقط زدم زیر گریه بعد میگه خیلی بی ظرفیتی😏 

تا ۱۰/۵ با من بود 

نیومد خونه موند پارکینگ الان زنگش زدم میگم کجایی میای یا غذا بخورم صدای رفیقاش میومد که بیرون بود😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انتظار داره براش بچه هم برام🤣 

این که قسم میخورد من ناااااااموسمو زنمو تنها بزارم خونه؟؟ برم رفیق بازی؟؟ 

حالا همونطوری برام قسم میخوره که بچه داشته باشم برم رفیق بازی؟ 

منم گوشام درااااز

دقیق ساعت ۹بزار جلوی در شهرداری می برتش

😁

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

چرا بیشتر وقتش و برای تو نمی‌ذاره عجباالبته زندگی با آدم رفیق باز سخته دوستمم مثل توئه

بهش خوش نمیگذره لابد انقدم منت میزاره وقتی میبرتم بیرون همشم میگه من بی ناموسم فلانم اگه دیگه با تو بیرون برم ولی نمی‌دونم چرا باز میگه بریم از خدامه اصلا با من تا سرکوچه هم نره