2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی زدین؟جای جوش قدیمی رو از بین میبره؟

سرم ویتامین سی 

یه پماد هم  هست اسمش آلوویر ۵ درصد هست ۳۸ تومنه از داروخونه خریدم شبها میزنم و صبحها میشورم نباید نور افتاب بهش ب پوست بخوره وقتی الوویر میزنی 

ن جوش میزنم ن لک شده صورتم

اون جای جوش های قدیمیم هم داره ترمیم میشه 

پوست صورتمم شفاف تر شده 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خواهرم میگه شاید کبد مشکل داره چون ای وی اف کردم زیاد دارو هورمونی خوردم اینجوری شد الان دو ماهه مصر ...

عزیزم دقیقا همین داروها باعث میشه صورت من لکه های بزرگ بخاطرداروهام شکل گرفته ب مرور میره ولی خیلی زمان میبره واسه من کم رنگ شده ولی همچنان هست بازخداروهزاربارشکر نتیجه مثبت گرفتی من بدون نتیجه وکلی لک

واقعا؟ میشه بگی چجوری مصرف کردی لکه های ناشی از داروهای هورمونی هم میبره؟ برگشت نداره؟

عزیزم من تقریبا یه ماه هست استفاده میکنم هفته اول متوجه روشن شدن پوست میشین

من صورتم کک مک داشت دکتر پوست میرفتم میگفتن ارثی هست خوب نمیشه ولی الان با این کرم خوب شده صورتم 

هرکس میبینه میپرسه چقدر صورتت خوب شده

سرم ویتامین سی یه پماد هم هست اسمش آلوویر ۵ درصد هست ۳۸ تومنه از داروخونه خریدم شبها میزنم و صبحها ...

چه عالی خیلی خوبه

حتی سرم ویتامین سی رو هم باید تو تاریکی زد مثل پماد؟

اول سرم رو میزنید و بعد پماد رو روش میزنید؟

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
سرم ویتامین سی یه پماد هم هست اسمش آلوویر ۵ درصد هست ۳۸ تومنه از داروخونه خریدم شبها میزنم و صبحها ...

مارک سرم ویتامین سی شما چیه عزیزم؟قیمتش چنده؟

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
عزیزم من تقریبا یه ماه هست استفاده میکنم هفته اول متوجه روشن شدن پوست میشینمن صورتم کک مک داشت دکتر ...

من جنگ که شد بدتر شد استرس داغونم کرد بی خوابی تا صبح نمیخوابیرم