سفر زياد رفتم
بهتريناش دبي و چين و هند بودن به نظرم
هند مردمش بو ميدن خيلي،حتي ما اونجا رفته بوديم و از شامپوهاي اونا استفاده ميكرديم بوي اونا رو گرفتيم و فهميديم مقدار زياديش به خاطر مواد شوينده شونه اما در كل بو ميدادن و كثيف بودن
تجربه غذا ندارم چون كنسرو ميبريم ما هميشه براي سفراي اين شكلي😬(كه اگر يك مىقع به دائقمون نخورد غذا داشته باشيم)
تاج محل خيلي قشنگ و بزرگه
جشن رنگشونم حكم چهارشنبه سوري مارو داره،ليدرمون بهمون گفت نريد بيرون خطرناكه🥲
باغ وحشاشونم وحشت خاليه😂فيلا ازاد بودنن
كلا توي خيابونم راه ميرفتي ميمون پاچت رو ميگرفت،يه بار به پاي باباييم چسبيد همممون گرخيديم
دبي پيشرفتس خيلي،با اينكه من بيشتر طرفدار اصالتم تا تكنولوژي ولي واقعا دبي بهم چسبيد،دهكده جهاني و پارك پروانه ها و اگر اشتباه نكنم باغ گلها و پارك آي ام جي رو رفتيم
پارك آي ام جيش عالي بود واقعا
دهكده جهاني و پارك پروانه هاو...اينا نزديك همن تقريبا
موزه آينده نرفتيم چون بايد زبانمون كامل ميبود
پارك اتلانتيسش گرونه تقريبا اما حتما بريد،مخصوصا اگر بچه داريد چون خيلي بهش خوش ميگذره و اينكه مشابهش هيچ جا نيست
چين رو چون٨سالگي رفتم چيز زيادي يادم نيست
غذاهاشون تقريبا همه ژله مانند بود اونايي كه ما خورديم
اب هاشون هميشه گرمه،چيزي به نام آب خنك ندارن
سوسكاشون(ازونايي كه مثل تخمه س)امتحان كنيد خيلي خوشمزه س،كوچولوسياها كه اندازش مثل تخمه افتاب گردونه،عين تخمه ي افتاب گردون ميشكني مغزش مياد بيرون
ما چون از يكشهر با اتوبوس به شهرهاي ديگه ميرفتيم،به جاده هاشون خيلي دقت كردم.شايد باورتون نشه ولي وسط جاده هاشون كلي گل و گياه كاشته بودن
تأترهاشون رو حتما بريد خيلي قشنگن.شعراشون رو ما متوجه نميشديم ولي رقصاشون عالي بود انگار پرواز ميكردن راه نميرفتن
برج مرواريد هم حتما بريد روي قسمت شيشه ايش بشينيد عكس بگيريد