2777
2789
عنوان

از سفرهای خارجیتون خاطره بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست

قبل کرونا یک ماه تو اطریش بودیم. با چند تا ایرانی دوست شدیم. عصرها بیکار بودیم فقط میرفتیم باهاشون میگشتیم و میخندیدیم . 

تو سنگاپور هم نظم و آرامش و طبیعت زیبا و تمیز دیدم .  کیف کردم 

من و دوستام که اونموقع ۱۲ ساله بودیم از طرف مسجد محلمون ما رو بردن گنبد سلطانیه(یکی از بناهای تاریخی استان زنجان)سال ۸۶ اینا...

اونجا یه مغازه ملیله کاری بود ما رفتیم یه کاسه کوچولو پرسیدیم برا سوغات و...که بخریم آقاهه گفت ۲۰۰ تومن ناقابل

ما فکر کردیم ۲۰۰ تومن در حد پول یه پفک و...به زمان اونموقع🫠

هر کدوممون ۲۰۰ تومن درآوردیم دادیم به فروشنده

طرف جوری حرصش دراومد و با اخم بهمون نگاه کرد گفت ۲۰۰ هزار تومن

نه ۲۰۰ تک تومن🫢🙃

ما با لپ های آویزون و خجالت زده زدیم بیرون

خدایی اونموقع ۲۰۰ هزار تومان حکم ۵ میلیون الان رو داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایلند اونقدرام ک میگن جنسی و بد نیستطبیعتش و تفریحاتش خیلی زیاده

همسرم رفته خیلی تعریف میکنه قول داده حتما بچه ها بزرگتر شن میریم باهم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من و دوستام که اونموقع ۱۲ ساله بودیم از طرف مسجد محلمون ما رو بردن گنبد سلطانیه(یکی از بناهای تاریخی ...

خیلی گرون بوده اون‌موقع دلار ۹۰۰ تومن بود

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

توی بحث آزاد جلسه آخر هرسال قبل تابستون از دانش‌آموزهام می‌پرسم کجاها رفتید یا کجاها میرید؟

استانبول و کربلا گرچه در تضاد هستن ولی این دوتا رو همه رفتن از جمله خودم

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫
من و دوستام که اونموقع ۱۲ ساله بودیم از طرف مسجد محلمون ما رو بردن گنبد سلطانیه(یکی از بناهای تاریخی ...

گنبد سلطانیه را توی سفر از دور دیدم ،خیلی بزرگ و قشنگه ،شما توش هم رفتید و دیدنی بود یا فقط ظاهرش قشنگه؟

گنبد سلطانیه را توی سفر از دور دیدم ،خیلی بزرگ و قشنگه ،شما توش هم رفتید و دیدنی بود یا فقط ظاهرش قش ...

واقعیت سلطانیه خیییلی شهر کوچیکیه شاید در حد یه روستای پیشرفته س

گنبد سلطانیه هم داخلش چیز خیلی خاصی نداره برا دیدن

ولی پله هاش بصورت مثلثی هستش و اگه بخای بری بالای گنبد انقد باید پله بری ....که آدم سرش گیج میره🥴

به نظرم برا کسانی که اهل تاریخ و...هستن دیدنش قطعا جذابه🙃

سفر زياد رفتم 

بهتريناش دبي و چين و هند بودن به نظرم

هند مردمش بو ميدن خيلي،حتي ما اونجا رفته بوديم و از شامپوهاي اونا استفاده ميكرديم بوي اونا رو گرفتيم و فهميديم مقدار زياديش به خاطر مواد شوينده شونه اما در كل بو ميدادن و كثيف بودن

تجربه غذا ندارم چون كنسرو ميبريم ما هميشه براي سفراي اين شكلي😬(كه اگر يك مىقع به دائقمون نخورد غذا داشته باشيم)

تاج محل خيلي قشنگ و بزرگه

جشن رنگشونم حكم چهارشنبه سوري مارو داره،ليدرمون بهمون گفت نريد بيرون خطرناكه🥲

باغ وحشاشونم وحشت خاليه😂فيلا ازاد بودنن

كلا توي خيابونم راه ميرفتي ميمون پاچت رو ميگرفت،يه بار به پاي باباييم چسبيد همممون گرخيديم

دبي پيشرفتس خيلي،با اينكه من بيشتر طرفدار اصالتم تا تكنولوژي ولي واقعا دبي بهم چسبيد،دهكده جهاني و پارك پروانه ها و اگر اشتباه نكنم باغ گلها و پارك آي ام جي رو رفتيم

پارك آي ام جيش عالي بود واقعا

دهكده جهاني و پارك پروانه هاو...اينا نزديك همن تقريبا

موزه آينده نرفتيم چون بايد زبانمون كامل ميبود

پارك اتلانتيسش گرونه تقريبا اما حتما بريد،مخصوصا اگر بچه داريد چون خيلي بهش خوش ميگذره و اينكه مشابهش هيچ جا نيست

چين رو چون٨سالگي رفتم چيز زيادي يادم نيست

غذاهاشون تقريبا همه ژله مانند بود اونايي كه ما خورديم

اب هاشون هميشه گرمه،چيزي به نام آب خنك ندارن 

سوسكاشون(ازونايي كه مثل تخمه س)امتحان كنيد خيلي خوشمزه س،كوچولوسياها كه اندازش مثل تخمه افتاب گردونه،عين تخمه ي افتاب گردون ميشكني مغزش مياد بيرون

ما چون از يكشهر با اتوبوس به شهرهاي ديگه ميرفتيم،به جاده هاشون خيلي دقت كردم.شايد باورتون نشه ولي وسط جاده هاشون كلي گل و گياه كاشته بودن

تأترهاشون رو حتما بريد خيلي قشنگن.شعراشون رو ما متوجه نميشديم ولي رقصاشون عالي بود انگار پرواز ميكردن راه نميرفتن

برج مرواريد هم حتما بريد روي قسمت شيشه ايش بشينيد عكس بگيريد

سفر زياد رفتم بهتريناش دبي و چين و هند بودن به نظرمهند مردمش بو ميدن خيلي،حتي ما اونجا رفته بوديم و ...

واییی سوسک؟

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها