2777
2789

سلام 

من نزدیک به شیش ماهه ازدواج کردم ، اما شاید سر جمع دوماه همسرم خونه نبوده ، یا سفر کاری بوده یا خونه مادرخونده اش ... از طرفی ما قرار گذاشتیم من سرکار نرم در مقابل قرار شد که من تو پروژه هاش همراهش باشم و سفرای کاری باهاش برم که متاسفانه به این موضوع عمل نکرد و تنها رفت . من قصد دارم وارد مقطع دکتری بشم ، در این رابطه قصد داشتم که برم با عموم که دکتری رشته ام رو داره مشورت کنم که به شدت مخالفت کرد اما بعدش راضی شد . حالا من قصد دارم برای دیدن عموم به شهر محل زندگیش برم ، همسرم نمیدونه و قصد ندارم بهش بگم . از طرفی خواستم بعد از دیدن عموم برم شمال پیش همسرم ؟ به نظرتون چیکار کنم ؟ مادرخونده همسرم اخیرا با من یه بحث احمقانه کرد که باعث شد با همسرم دعوامون بشه و طبق معمول بی خداحافظی بره... احساس میکنم خودم هم به یه سفر نیاز دارم ، از طرفی فکر میکنم اگه بی خبر برم حس میکنه که یه نقشی تو زندگیش دارم و از این حالت خنثی بیرون میاد... نمیدونم چیکار کنم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم نمیخواد بدونه بعدش میخوام برم پیشش

ببین عزیزم تو خودت شخصیت شوهرتو میدونی ، از اونطرف هم میفهمم چی میگی میخوای بدونی میمونه چیکار داره میکنه ، ولی تو با توجه به شناختت نسبت بهش عمل کن ، اگر رفتی یه جوری رفتار نکن که فکر کنه اومدی کاراگاه بازی در بیاری ، میتونی یه هدیه یا گل بگیری و به این بهانه که میخواستی سورپرایزش کنی ، ولی باز خودت بهتر میشناسی و اینکه اگر ناراحت شد خودتو اماده کن که از رفتارش اذیت نشی ، شایدم برعکس خوشحال بشه

یه چیز بگم عزیزم ، تاپیکاتو تقریبا خوندم ، واقعا ناراحت شدم چون حس میکنم تو دخترخیلی خوبی هستی ، سعی کن از متخصص مشورت بگیرید هر دو تون ، حتی اگر اون نیومد خودت برو ولی ،دلیل یه سری رفتارهای شوهرتو نمیتونم بفهمم چیه ، بخاطر اون میگم تا خودتو نابود نکردی از یه متخصص خوب کمک بگیر ، درست فکر کن ، بعد تصمیمتو بسنج و در نهایت امیدوارم که بهترین و درخشان ترین روزارو سپری کنی