2777
2789
عنوان

شوهرم طوری زد که پرده گوشم پاره شد چهار روزه قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 69 پست

شکایت کن دیه هم میتونی بگیری

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگه پرده گوشت پاره شده حواست باشه به هیچ عنوان اب تو گوشت نره میری حموم پنبه بزار حتما وازلین بزن به ...

مثلا چی میش اگ اب بره توگوش. 

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای زن باردار توی زمان برداریش گررررررررر میگیره وحشتناک، حتی تو زمستون سرد هم گر میگیری ، چه برسه تابستون شوهرت خیلی بی عقو نفهمه که تورو درک نمیکنه، من پارسال باردار بودم جلوی کولر هم دستمال خیس میذاشتم و بدنم باز کفاف نمیداد، خیلی برات ناراحت شدم آهت میگیرتش

مثلا چی میش اگ اب بره توگوش.

گوش عفونت میکنه باید بره دکتر حتما و صبر کنه دوباره ترمیم شه پرده گوشش 

واسه یکی از نزدیکانم اتفاق افتاده سالهاست گوشش عفونت داره هر دارویی هم میخوره موقتی خوب میکنه مدام سر درد داره وحشتناک 

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

رفتارش بد بوده خیلیم بد بوده ولی الکی نمیشه قضاوت کرد گفت معتاده

قطعیت نداره ولی غیر منطقی هم نیست نطر اون کاربر،فرد سالم که این مدلی نیست زندگیش،یا روان مریشه یا اعتیاد روانش داغون کرده

عزیزم حتما تا یه ماه هروقت میری حموم پنبه رو آغشته به وازلین کن بزار گوشت.نباید اب بره.اگه اب بره پرده گوشت جوش نمیخوره.

این اتفاق برا منم افتاده بود مواظب باش.منم شوهرم زد هوووووف

چرا😂

خب واقعیته بخدا معتادا ندارن یا داشته باشن میفروسن😁

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

برم پول بهش بدم؟ دلداری چه جوری؟ اشتباه فاحش کرده تا اخر عمرش باید سرزنش بشه . تو این سایت پرن

من خودم نابودم تو این زندگی 

کسی به پول شما نیاز نداره من فقط درددل کردم 

شماهم نمک پاشیدی ...