سلام.این تاپیک برای مامانای عزیزی که باردار هستن و هنوز هفته های اول هستن و کلی کنجکاون و میدونم حسابی میگردن دنبال علائم و تجربه ی بقیه برای جنسیت نی نی خوشگلشون..من الان ۱۸هفته باردارم به لطف الله.نی نی سوم..واقعا بهم ثابت شده علائم بی ربطه..اصلا نمیشه روش حساب کرد..من برای دخترم که بچه ی اولم هست هیچ ویاری نداشتم.خیلی سرحال و خوش خوراک و از اول وزن اضاف کردم.پوستم خوشگل شد.نی نی سمت راست بود.همه میگفتن پسره چون اینقد سرحالی و خوشگل شدی..درحالی که بی ربط بود اصلا ربطی به جنسیت بچه نداره.خداروشکر دخترم الان ۸سالشه.. وقتی بارداری دومم شروع شد به لطف الله،حالت تهوع داشتم.درحدی که معده م خالی میشد تهوع بیشتر میشد استفراغ و اینا نداشتم اصلا.تکرر ادرار داشتم.نی نی سمت چپم بود ضربانشم از اول زیاد بود.ولی بخاطر وسواس علائم بارداری همش فکر میکردم دختره.ولی ان تی گفت شبیه پسره و من جا خوردم چون منتظر دختر بودم..خلاصه انومالی هم گفت پسر..و الان پسرم ۴سالشه..
به خواست پروردگار توانا برای بار سوم باردار شدم..از هفته ی ۶ویارم شروع شد..از همه چی بدم میومد..دلم حوس هیچچچچچی نمیکرد..ارزو به دلم بود که دلم حوس یچی بکنه و بخورم..معده م خیلی اذیت بود.ویار این بارداری از دومی هم بدتر بود...این نی نی هم سمت چپ بود..ضربانشم بالا بود..تکرر ادرارم داشتم..بشدت خوابم کم شد.سونو ان تی گفت ۸۰درصد پسره..امروزم انومالی گفت ۱۰۰درصد پسره الحمدلله...ضربان قلب نوع ویار و شکل شکم هییییچ ربطی به جنسیت نداره..درضمن من هیچ تستی مثل ابن سینا و جدول چینی و نمک رو زن باردار و اینارو اصلا انجام ندادم چون اصلا قبول ندارم..
در نهایت برای دخترم حالم خیلی خوب بود و ویار نداشتم..ولی برای پسرا حالت تهوع بیشتری داشتم مخصوصا پسر دوم بیشتر بود ویارم.اهان داشت یادم میرفت.برای بارداری پسرها بخاطر اینکه احتمال بارداری تو روز تخمک گذاری بیشتره،روزای تخمک گذاری اقدام کردم.اما برای دخترم اصلا نمیدونستم روز تخمکگذاری چی هست و بعد پاکی اقدام میکردم.امیدوارم بدرد کسی بخوره که کلی میگرده تا خودشو سرگرم کنه..اگه کسی سوالی داشت بپرسه حتما جواب میدم..درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....