نمیخوام نگرانت کنم اما از نظر نازکی قرنیه و زبونم لال قول قرنیه به دکتر برای معاینه نشون بده
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیخوام نگرانت کنم اما از نظر نازکی قرنیه و زبونم لال قول قرنیه به دکتر برای معاینه نشون بده
قوز قرنیه *
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
قبل اینکه دکتر بهم لنز بده چشمامو معاینه کرد ممکنه جدیدا ایجاد شده باشه یه 6 ماه گذشته این علائمی که ...
اسی نگران نباش محتملتر همون خشکی چشمه شما خشکی چشم داری اشک قطره خشک چشم رو بزن
اسی نگران نباش محتملتر همون خشکی چشمه شما خشکی چشم داری اشک قطره خشک چشم رو بزن
قطره اشک مصنوعی