2777
2789
عنوان

اسکناس های کاغذی

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 39 پست
چقدر قشنگ نوشتی من فقط با بعضی از کتاب ها با بعضی از کلمات واقعا احساسم سر به بیرون میذاره و این اول ...

ای جان 

دلی نوشتم 

ممنونم از فیدبک تون🥰😍😍😍

این کاربری غیرفعال شده است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان دلی نوشتم ممنونم از فیدبک تون🥰😍😍😍

به نظرم اگه حرفه ای تر ادامه بدی میتونی یه نویسنده فوق العاده بشی باور کن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چقدر قشنگ نوشتی با اینکه توی موقعیت استقلال مالی نبودم تونستم شیرینی اون لحظه رو حس کنم 

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

خیلی هم عالی😘من با اینکه خانواده پولداری نداشتم نمیدونم چرا همیشه قانع بودم و هیچوقت دغدغه پول درآوردن نداشتم حتی زمانی که عقد کردم یادمه تو ذهنم بود که بالاخره هر کی تو زندگیش یه مشکل داره کاش مشکل زندگی مشترک مون پول باشه !!!چون من به بی پولی عادت دارم🤐 خلاصه که خیلی بهتر افتخار کردم و چه خوبه زندگیت رو با تمام وجود زندگی کردی و می کنی. اگه یادت بود منم دعا کن خیلی وقتها حس پوچی دارم و بیهودگی. خیلی وقتها نگرانم که من از زندگیم و اون استعدادهایی که خدا داد استفاده ای نکردم 😕

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خیلی هم عالی😘من با اینکه خانواده پولداری نداشتم نمیدونم چرا همیشه قانع بودم و هیچوقت دغدغه پول درآو ...

ممنونم عزیزم😘

اگه قابل باشم دعاگوتون هستم 

این کاربری غیرفعال شده است

به نظرم اگه حرفه ای تر ادامه بدی میتونی یه نویسنده فوق العاده بشی باور کن

ایشون مدیرسایت  هستند 👏👏👏

شما داخل  سایت خودشون  علاوه بر نوشته های زیبا و اموزنده همون مطالب رو میتونید  باصدای مهربونشون هم گوش کنید 😊

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

مهشید جان راستی من جدیدا تیپ مورد علاقمو برای بعضی از مهمونی ها کشف کردم که به بدنم بشینه و احساس خوبی به بدنم داشته باشم 

دوس دارم خوشحالیمو باهات سهیم شم عکسمو بزارم 😂

فقط نمیدونم کی انلاینی عکس بفرستم 

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫