2777
2789
عنوان

عمل قلب باز بیاین لطفا

92 بازدید | 16 پست

چقد طول میکشه به زندگی عادی برگردن؟هی فشار پایین نبض پایین خسته شدم از استرس و نگرانی ،کی داروهاشون کم میشه؟پدرم عمل کرده الان ۳۸روزه ،خیلی افسرده شدیم هممون ،خیلی عمل سختی بود انتظار نداشتیم مراقبت بعدش انقد سخت باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس همه همینجورین؟ادم نگران میمونه نکنه فقط مریض ما اینجوریه

نه عزیرم‌کلا سخته.تا جاییکه یادنه بابام نزدیک یک سال طول کشید تا کامل خوب بشه.ببین یه تجربه ،سرشونو گرم کنین.هرچی بیشتر فکر و خیال کنن دیرتر خوب میشن.تولد دختر من باعث شد بابام وقت زیادی با بچه بگذرونه خیلی تو روحیه و بهبودش تاثیر داشت

سلام.وقت بخیر

.بهبودی سریع بعد از عمل قلب به چندین عامل بستگی دارد

۱.سن بیمار

۲.روحیه بیمار

۳.تغذیه صحیح بیمار

۴.مراقبت دقیق و مصرف به موقع داروها

۵.آزمایشهای به موقع و ارتباط مستمر با دکتر

۶.انجام فعالیتهای پیشنهادی از طرف دکتر

طول می‌کشه داداش من با اینکه جوون بود شش ماه طول کشید برگرده و خوب بشه 

چون زیر عمل هم ایست قلبی کرده بود بعد عمل فراموشی گرفت و خیلی اذیت بودیم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

۳ ماه وضعیت همینه حتی بعدترم خیلی حال خوب نیس 

پدرم آبان عمل کرد و عید کم کم میتونست بره بیرون و پیاده روی اینا 

مراقبت های بعد عمل رو جدی بگیرین و به ما گفتن ۳ ماه نره بیرون البته چون هوا هم سرد بود کلا ۳ ماه خونه بود مگر اینکه بره دکتر 

مراقب باشین بیماری نگیرن کسی که آنفولانزا و سرماخوردگی اینا داره بهشون نزدیک نشه که بگیرن شرایط سخت تر میشه و تا حد امکان با کسی روبوسی نکنن و دست ندن که بیماری چیزی منتقل نشه 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
۳ ماه وضعیت همینه حتی بعدترم خیلی حال خوب نیس پدرم آبان عمل کرد و عید کم کم میتونست بره بیرون و پیاد ...

همیشه تنشون سلامت باشه،الان اوکی هستن راحت کاراشونو انجام میدن؟

خدا سلامتی به همتون بده عزیزم

ممنون عزیزم و همچنین پدر شما رو مراقبت بعد از عمل خیلی سخته 

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
بله واقعا ادم کم میاره بعضی وقتا انقد که باید فشار و نبض چک کنه به خورد و خوراکش درست حسابی برسه

بله عمل خیلی سختیه مخصوصا اینکه دنده شکافته میشه