میخوام تجربه خودم رو در اختیارتون بذارم
من بچه اولم که دختر بود تو سه سالگی به راحتی از پوشک گرفتمش ولی برای جیش فقط. البته از خیلی وقت قبل آمادگی و کنترل داشت ولی تنبلی میکرد نمیومد دستشویی.
ولی تا چهار سال و نیمگی هر کاری کردم برای پیپی نمیومد دستشویی. برای جیش میرفت خودشم میشست کاسه توالت فرنگیشم میشست چهارپایه داشت میرفت روش دستشو میشست ولی برای پبپی اصلا همکاری نمیکرد. هر گونه تشویق و قصه سازی و ترفندی هم به کار بردم بی فایده بود و اگه پوشک نمیکردم انقدر خودشو نگه میداشت که تا چند روز یبوست وحشتناک میشد و خیلی درد میکشید و گریه میکرد. منم از سر ناچاری پوشکش میکردم.
حتی بهش میگفتم با پوشک بیا دستشویی تو پوشکتم پیپی کن ولی تو دستشویی اما قبول نمیکرد.
تا خواهرشوهرم خدا خیرش بده یه ترفند به کار برد پوشکش نکرد گفت پوشک جادویی میکنمت که نامرییه برو تو دستشویی پیپی کن همین که پیپی کنی پوشکت مریی میشه سفید میشه پیپی میفته توش.
دخترم همین کار رو کرد و فهمید الکی بود ولی خوشش اومد گفت کلک جالبی بود. دیگه تا یه مدت به من میگفت پوشک جادوییم کن. میدونست الکیه ولی باعث دلگرمیش بود. منم الکی دستم رو تکون میدادم که یعنی پوشکش کردم. بعد از یه مدت دیگه همینم نخواست.
سر بچه دوم خدا رو شکر راحت بودم. فکر کنم میدید خواهرش میره دستشویی براش عادی بود. تازه به زور از دستشویی میکشوندمش بیرون. دوست داشت بمونه آب بازی کنه.