2777
2789

میخوام تجربه خودم رو در اختیارتون بذارم

من بچه اولم که دختر بود تو سه سالگی به راحتی از پوشک گرفتمش ولی برای جیش فقط. البته از خیلی وقت قبل آمادگی و کنترل داشت ولی تنبلی میکرد نمیومد دستشویی.

ولی تا چهار سال و نیمگی هر کاری کردم برای پیپی نمیومد دستشویی. برای جیش میرفت خودشم میشست کاسه توالت فرنگیشم میشست چهارپایه داشت میرفت روش دستشو میشست ولی برای پبپی اصلا همکاری نمیکرد. هر گونه تشویق و قصه سازی و ترفندی هم به کار بردم بی فایده بود و اگه پوشک نمیکردم انقدر خودشو نگه میداشت که تا چند روز یبوست وحشتناک میشد و خیلی درد میکشید و گریه میکرد. منم از سر ناچاری پوشکش میکردم.

حتی بهش میگفتم با پوشک بیا دستشویی تو پوشکتم پیپی کن ولی تو دستشویی اما قبول نمیکرد.

تا خواهرشوهرم خدا خیرش بده یه ترفند به کار برد پوشکش نکرد گفت پوشک جادویی میکنمت که نامرییه برو تو دستشویی پیپی کن همین که پیپی کنی پوشکت مریی میشه سفید میشه پیپی میفته توش.

دخترم همین کار رو کرد و فهمید الکی بود ولی خوشش اومد گفت کلک جالبی بود. دیگه تا یه مدت به من میگفت پوشک جادوییم کن. میدونست الکیه ولی باعث دلگرمیش بود. منم الکی دستم رو تکون میدادم که یعنی پوشکش کردم. بعد از یه مدت دیگه همینم نخواست.

سر بچه دوم خدا رو شکر راحت بودم. فکر کنم میدید خواهرش میره دستشویی براش عادی بود. تازه به زور از دستشویی میکشوندمش بیرون. دوست داشت بمونه آب بازی کنه. 

دختر منم دوسالشه بنظرت زوده واسه از پوشک کرفتنش؟

آره هنوز سنش کمه. مشاوران کودک میگن بهترین سن سه سالگیه. زود بگیری هم خودت اذیت میشی هم بچه استرس میگیره. تازه من خودم به تدریج گرفتم نه یه دفعه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاسو افغان ییِن خور، فکر کوی چی په ایران کی پاتی شو یا لاړ شو؟

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

دختر منم دوسالشه بنظرت زوده واسه از پوشک کرفتنش؟

سن از پوشک‌گرفتن خیلی مهمه. ممکنه اضطرابش باعث شه بچه در آینده مستعد بیماریهای روحی شه. با اینکه به نظر اغلب مردم بی اهمیت میاد ولی خیلی مهمه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
یعنی چی؟

شما چی کار کدین؟ مه که نه میتانم نمانم، نه میتانم بمانم.

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

شما چی کار کدین؟ مه که نه میتانم نمانم، نه میتانم بمانم.

@بانوی_مستقلمم‍ 

@monop‍ 

@septena‍ 

@ارکیده2525‍ 

@83shofer‍ 

مهربانی کنید کمکم کنید🙏🙏🙏

@بانوی_مستقلمم‍ @monop‍ @septena‍ @ارکیده2525‍ @83shofer‍ مهربانی کنید کمکم کنید🙏🙏🙏

@amirmamad3‍ 

@الامن1‍ 

@مامان_فندقی۲۵۲۷‍ 

@aida213‍ 

@armaghan33‍ 

جز تاسه هیچکی نه لرم، دل‌چسپ هم نه یم... زلم ایرانی بو