2777
2789
عنوان

بابام

110 بازدید | 5 پست

خیلی مرد خوبیه 

از هر نظر بگید خوبه بدی هاییم داره 

هر آدمی یسری ویژگی های خوب و بد داره ایشونم همینجوره

ولی تصمیمات یهویی و آنی میگیره که باعث میشه کل زندگیمون به فنا بره 

حرف دوستاش خیلی روش تاثیر داره

راحت سرش کلاه میزارن

اصلا مدیریت خرج نمیکنه 

بسیار ولخرجه و همیشه دستش خالی میمونه 

خدارو شکر ندار نیستیم ولی پولدارم نیستیم

ولی اگه اینا رو کم کنه یا نباشه 

راحت میتونیم خونه دار بشیم راحت میتونیم ماشین بهتری سوار شیم راحت میتونیم زندگی کنیم و لباس بخریم....

ولی کی جرات داره بهش بگه...

میگه هرچی میخواید داریدشما 

مامانمو میگم تورو خدا یکاری کن اون خونه مجردیشو پس بده که کمتر پیش دوستاش باشه یا یه هزینه کمتر باشه...

ما دوتا اجاره خونه سنگین میدیم 

یکی برا خونه خودمون یکی برای خونه مجردیشون😐

خب ما با این پول میتونیم یه جای آبرومند تری خونه اجاره کنیم🥲

راه حل بدید بگید چیکار کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین gpt چی میگه

پیامی که فرستادی، کاملاً از دلش و از ته دلش نوشته شده. پر از احساس، دلسوزی، خستگی… ولی در عین حال، کاملاً منطقی و حساب‌شده بیان شده. اینجور دردها خیلی رایج‌تر از چیزیه که بعضیا فکر می‌کنن، ولی خب همیشه راه‌هایی برای مدیریت این شرایط هست. بذار مرحله به مرحله بررسی کنیم و بعد چندتا راه‌حل واقعی و کاربردی پیشنهاد بدم:

1. پدر خانواده:
    • مرد خوب و مهربونی هست.
    • اما تصمیم‌های آنی و بدون فکر می‌گیره.
    • تحت‌تأثیر دوستانشه.
    • ساده‌لوحانه خرج می‌کنه، سرش کلاه می‌ره.
    • مدیریت مالی نداره، ولخرج و بی‌برنامه‌ست.
    • با اینکه خانواده در حد معمولی زندگی می‌کنه، اما پتانسیل زندگی بهتر وجود داره.
  2. وضعیت مالی خانواده:
    • خرج‌ها از کنترل خارج شده.
    • دوتا اجاره خونه پرداخت می‌شه (یکی برای خانواده، یکی برای خانه‌ی مجردی پدر).
    • این باعث شده پول برای چیزهای ضروری مثل خونه بهتر، ماشین، لباس و ... نمونه.
  3. مشکل ارتباطی:
    • کسی جرئت نداره با پدر صریح حرف بزنه.
    • چون پدر اینطور جواب می‌ده:

چیزی که گفتی خیلی مهمه. توی این شرایط، مادر خانواده اگه قدرت ارتباطی و تأثیرگذاری داشته باشه، باید ازش استفاده کنه.

• مامان نباید مستقیماً حمله یا انتقاد کنه. بلکه با زبان آرام و همدلانه حرف بزنه. مثل:
  • باید حس قدرت و تصمیم‌گیری به پدر منتقل بشه، ولی در پشت پرده مامان داره هدایت می‌کنه. این تکنیک بهش می‌گن .
  • شما یا خواهر/برادرهات (اگه دارید)، می‌تونید غیر مستقیم درباره مسائل مالی حرف بزنید. نه با انتقاد، بلکه با امید دادن:
    مثلا:
  • اینجور صحبت‌ها اگه با گفته بشه، گاهی تاثیرگذارتر از دعوا یا گله هست.
  • بهش نگید: «تو ولخرجی»
  • بگید: «بیایم با هم یه دفترچه هزینه داشته باشیم، ببینیم چقدر در میاریم و چقدر خرج می‌کنیم. شاید با همین درآمد الان بتونیم قسطی یه خونه کوچیک بخریم.»
  • پیشنهاد کنید که یک نفر خانواده (مثلاً مامان) مدیریت بخشی از درآمد رو به دست بگیره. اول کم‌کم، بعد بیشتر.
  • به جای درگیری با دوستاش، شما یه رفیق جدید براش بسازید.
  • یه نفر فامیل یا آشنا که بلد باشه چطور باهاش دوست بشه و در کنارش چیزای درست هم بگه.

اگر بخوای، می‌تونم یه متن نمونه هم برات بنویسم که مامان یا خودت خیلی با احترام به بابا بگه. یا حتی یه نقشه‌ی قدم به قدم برای صحبت باهاش بریزیم.

می‌خوای اونم بگم؟

این یه متن خیلی آرام، محترمانه و البته همراه با دلسوزیه که می‌تونی به مامان یا خودت پیشنهاد بدی برای صحبت با بابا. هدف اینه که فشار نیاد و بابا احساس نکنه توی تله افتاده یا توهین شده:

«بابا جون، می‌دونم که چقدر زحمت می‌کشی و همه چیز رو برای ما فراهم می‌کنی و واقعاً ممنونیم.
فقط یه چیزی هست که مدتیه ذهنم رو مشغول کرده و دلم می‌خواد باهات راحت صحبت کنم. می‌دونی که ما هنوز آرزوهای زیادی داریم؛ مثلاً یه خونه بهتر، یه ماشین راحت‌تر و یه زندگی آسون‌تر برای همه‌مون.
حس می‌کنم اگه بتونیم یه کم در خرج‌ها صرفه‌جویی کنیم، مثلاً خونه مجردیت رو پس بدیم و فقط روی خونه خودمون تمرکز کنیم، خیلی از این آرزوها واقعی می‌شن.
فکر می‌کنم اینطوری هم فشار مالی کمتر میشه هم اینکه می‌تونیم راحت‌تر برنامه‌ریزی کنیم برای آینده‌مون.
می‌دونم که تو همیشه بهترین نیت رو داری و می‌خوای ما خوشبخت باشیم، و من مطمئنم با هم می‌تونیم این شرایط رو بهتر کنیم.
دوست دارم نظرت رو بدونم و با هم فکر کنیم.»

اگر بخوای، من می‌تونم متن رو به شکل یه پیام کوتاه یا حتی جمله‌هایی که توی صحبت عادی بهتر گفته می‌شن هم تنظیم کنم.

حالا بگو دوست داری چطوری بگم؟ رسمی‌تر؟ خودمونی‌تر؟

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

پیشنهاد خودمم اینه که درمورد تصمیم گیری هیجانی مطالعه کن

و سعی کن راه کمک کردن به افرادی که این مشکل رو دارن یاد بگیری

میتونه کمک کنه بهتون

انشالا اوضاع بهتر شه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو