2777
2789

خانوما دیشب رفتم خونه جدید که تمیزش کنم، موقع بازدید یادم رفت که از مستاجر قبلی بپرسم خونه سوسک داره یا نه وقتی رفتم هیچی نبود هیچ جا، امروز که وسایلارو آوردن رفتم تواتاق دیدم گوشه اتاق یه سوسک بزرگ مرده 

یه سوسک ریز تو جا رختخابی مرده بنظرتون از کجا میان کجا سم بریزم چه سمی من فوبیا شدید دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آپارتمان هست که از واحد پایینی از طریق فاضلاب میاد باغچه هم تاثیر داره

سم بریز اخرشبا هم فاضلاب ها کیپ کن در و پنجره هم باز نزار

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اگه آپارتمان هست که از واحد پایینی از طریق فاضلاب میاد باغچه هم تاثیر دارهسم بریز اخرشبا هم فاضلاب ه ...

در وپنجره ها همه تور داره من دقت نکردم که خونه درز و خرابی داره یا نه که بتونه بیاد یعنی همون تو چاها سم بریزم خوبه رفع میشه سریع؟ 

در وپنجره ها همه تور داره من دقت نکردم که خونه درز و خرابی داره یا نه که بتونه بیاد یعنی همون تو چاه ...

اگه زمان زیادی نگذشته باشه اره سریع رفع میشه

کل خونه رو سم بریز چون دقت نکردی درز و خرابی داره  چاه ها هم اخرشب سم‌ ریختی کیپ کن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»