2777
2789

سلام یکی از من خوشش میاد بعد خیلی بم نگاه می‌کرد حتی رفته گفته از این دختر خوشم میاد 

حالا چند روز پیش دوباره همو دیدیم اما این احساس می‌کردم سعی میکرد بم نگاه نکنه و خودشو به اون راه بزنه حتی نگاهشو می‌دزدید 

ولی یکم هول میشد احساس میکردم یعنی دیگه بم علاقه نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما  دوست داره ولی چون نمیخواد خیلی زیاد ضایعه باشه داره این کارا رو میکنه و میخواد ببینه نظر تو چیه میتونه جلو تر بیاد یا نه
این فقط نظر منه چون یه همچین اتفاقی واسه ی منم افتاده بود ممکنه اشتباه باشه

بعد چی شد؟

بعد خب داستانش طولانیه ولی یکم نزدیک اومد و اینکه ازم سوال بپرسه درباره ی زندگی شخصیم مثلا سلیقم و اینا داشت سعی میکرد بهم نزدیک بشه تا اینکه چون متوجه شد منم دوسش دارم  البته نه به اندازه ی اونا ی جوری ناشناس اعتراف کرد ولی خب من فهمیدم کار اونه  بخاطر اینکه من با کس دیگه ای دوست بودم نتونستم کاری کنم واسش
و اونم دید من اینجوری حالم بهتره سعی میکرد زیاد نزدیک نشه که اذیت نشم ولی خب واقعا دوستم داره چون اعتراف کرد ...

گنا داره

اره منم خیلی دلم واسش سوخت ولی خب مجبور شدم
منم دوسش داشتم اصلا بخاطر همین باعث شدم که نترسه و بتونه جلو بیاد ولی بعدش نشد...
میتونم ازت ی سوال بپرسم؟تو اون کسی که دربارش صحبت کردی گفتی ازت خوشش میاد رو دوست داری؟

چی میخوای بگی؟بگووو😄

باشه😉 اگه دوسش داری ی کاری کن بفهمه منظورم اعتراف و اینا نیستا فقط ی جوری رفتار کن پیشت راحت باشه همین اینجوری خودش جلو میاد و لطفا اگه جلو اومد تو مثل من عقب نکش حالا به هر دلیلی