2777
2789
عنوان

خدایی کارنامه ها نیومدن❓️

159 بازدید | 11 پست

همممجاااا دارن میگن اومده خوده سایت قلمچیم گفته تو مدیو برید ببینید ولی یک نفر هم ندیده واییییی

مهر۱۴۰۴ دانشجو میشم😍✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبرگزاری رسمی اعلام نکردند که اومده

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

اون کلا چرتهنیومده کانال همکلاسی خیلی دقیق و رسمیه اون نزاشته

همکلاسی دیشب اول از همه شایعه پراکنی کرد😂

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

🔴رییس مرکز ارزشیابی : امتحانات نهایی پایه دوازدهم به زودی و تا چند روز آینده اعلام می‌شود.

🔹آزمون شهریورماه تنها به منظور جبران نمره و اخذ مدرک دیپلم برگزار می‌شود و دیگر به عنوان سابقه تحصیلی محاسبه نمی‌شود.

📚 @hamclasix 📚

طبق گفتهٔ همکلاسی چند روز دیگه...

اگه دروغی چیزی نگفته باشه باز

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم