2777
2789

قضیه از این قراره که

من کلا اطلاع میدم. اجازه نمی‌گیرم

چند روزه هرچی به مامانم میگم پولم خراب میشه بیا بریم طلا بخریم نمیاد. منم یه مغازه پیدا کرده بودم، بهشون از دیشب اطلاع دادم و امروز رفتم سمت جنوب شهر که طلا بخرم و خریدم

الان رسیدم خونه دعوا شد😁 میگه هیچ مردی نمیتونه با زن سرخود کنار بیاد😁

خب به من چه واقعا

میتونستن همراهیم کنن . همسرمم در آینده می‌تونه همراهی کنه

دوباره دیشب بهش گفتم که برا دوشنبه تایم مشاوره برای عمل بینی دارم

باز جدی نمیگیرن منو😂 فردا برم بیرون باز دعوا میشه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

من اطلاع هم نمیدم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

پاراگراف اخر عالی بود 😂😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اطلاع هم نمیدم

چند سالته؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

خب باز بگو

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

خب شکر خدا خانواده من عادت کردن😅

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

پاراگراف اخر عالی بود 😂😂😂

بخدا اگه الان یادآوری کنم فردارو بهش ، میزنه پاره دارم می‌کنه 😂

مامان منم میگه از 70خونه بیرونت میکننیا میگه جمعه عروسیته یکشنبه خونه خودمیسر اینکه خودش از این وسوا ...

پس این طرز فکر بین همه مامانا مشترکه 😂

چند سالته؟

۲۰

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خب باز بگو

بهش بگم میزنه پاره پارم می‌کنه😂ضمن اینکه الان باهام قهره

بخدا اگه الان یادآوری کنم فردارو بهش ، میزنه پاره دارم می‌کنه 😂

🤣🤣🤣 

قبل از رفتنت نمیگی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مامان منم همینو میگفت شوهرم باهام کلی ام میسازه😂😂

عااالی🤣🤣🤣منم بهش میگم با یکی ازدواج میکنم که عین خودم باشه ، میگه بشین تا خدا بسازه برات

🤣🤣🤣 قبل از رفتنت نمیگی ؟

اگه بیدار باشن میگم

امروز مثلا ساعت ۱۲ اینا باز به مامانم گفتم، اونم گفت نرو

منم گفتم میرم

بعد ساعت سه اینا از خونه که زدم بیرون خواب بودن