2777
2789

جایی رفتید ؟

چیا خریدید ؟

اگه رفتید چی با خودتون بردین ؟

هر کدوممون مغزمون برای بقا حرکات خنده داری زد من ذهنم برای بقا از فروشگاه ساقه طلایی خرید از ترس رفتن گاز و برق و آب ، که حداقل این بچه ها رو سیر می‌کنه ، ذرت خریدم که سریع پف فیل میشه و سیر کننده است 

از تهران هم رفتم 

و برای حس ترس و وحشت هم وطنانم گریستم 

دوستان خواهش میکنم بیاین باهم یکی باشیم تاپیک نزنیم‌دیگه تا سایت خلوت و کم‌ بازدید بشه اگرم کسی تاپیک زد بهش اطلاع بدیم بیاین باهم یکی باشیم تا بهمون اهمیت بدن این سایت از وجود ما پر بازدید ترین سایت شده و شده منبع درآمد خیلیا ک خودتون میدونین ما نباشیم اونام نیستن هر ی تاپیک ما برابر با حقوق بیشتر اونا پس اگه ما باهم اعتراض کنیم و اعتصاب کنیم بهمون رسیدگی میشه👍🏻👍🏻👍🏻 هرکسی موافقت داره از امروز تاپیک نزنیم لایک کنه هرکسیم زد بهش اطلاع بدین ماهم ی حق و حقوقی داریم باید اجازه پاک کردم پیام هام و تاپیک و هام و نظرامون داشته باشیم ولی بهمون اهمیت نمیدن تا سایت خودشون پر بازدید تر بشه

اینجا حتی نمی تونیم کامنتی یا عکس یا تایپکی که میزارم رو حذف کنیم اینجا یه سایت زنونه هست ولی پر مرده اگه تو هم راضی نیستی با من باش

(اینو تو همه تایپکا بزار

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم.  🌚✨️️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ قرقی نکردم افسرده ام ، اصلا درکی ندارم زیاد از جنگ یعنی مثلا زیاذ استرس اینا نداشتم

من از جنگ بیذارم ، چون بابام تو جنگ عراق شرکت کرد و همه عذاب و سختیش رو تو تمام این سال ها حس کردم

هیچی نخریدم خداشاهده همه چی داشتیم ...با همونا سر کردیم فقط مدارک و لباسا رو دور چشم دخترم جمع کردم چون خیلی استرس داشتم...بعدم خیاطی میکردم و نقاشی ک اضطرابم بره

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه جایی رفتیم

نه چیزی خریدیم 

به زندگی روزمره ادامه دادیم 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مثل روزای قبل به زندگیمون ادامه دادیم خریدامونم خریدای روزانه بود ولی امان از اون افرادی که چند تا چند تا ماکارونی نوار بهداشتی انواع کنسرو ‌و غیره می خریدن صف بود اما خداروشکر کمبودی نبود 

ما قبلشم مسافرت بودیم.از همونجا رفتیم یه خونه دیگمون تو شهر بچمو گذاشتیم اونجا با همیرم برگشتیم دیگه کل اسنادو کارت شناساییهاام بردیم.ما حتی ماشین دیگمونم نبردیم موند همین تهران.چیزیم نخریدیم زندگیمون مثله قبل بود.منم خیلی ناراحت شدم 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.