2777
2789
ضامن نمی خواد مبلغ هم بستگی به کارکرد حساب داره

عزیزم من با اینکه خودم کارمندم، بازم ضامن می خواست. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

نه ضامن کارمند نمی‌خواد فقط یک نفر که حساب بانک ملی داشته باشه چک هم نمی‌خواد من خودم چندبارگرفتم

با حساب بانک ملی یعنی کارکرده باشه یا تازه هم باز کنه ولی با بانک های دیگه کارکردش خوب باشه میشه؟

میشه راهنمایی کنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با حساب بانک ملی یعنی کارکرده باشه یا تازه هم باز کنه ولی با بانک های دیگه کارکردش خوب باشه میشه؟میش ...

حداقل باید یکسال فک کنم طرف تو بانک ملی حساب داشته باشه .درضمن اگه وام مهربانی میخوای باید حساب مهربانی هم داشته باشی وگرنه نمیشه

من گرفتم.200 میلیون گذاشتم به مدت 3 ماه. 102 میلیون وام گرفتم 18 قسطه. وامش قرض الحسنه است. یه نفر ک ...

یعنی اصلا نمیخواد بری بانک تشکیل پرونده بدی؟

توی بانک هیچ پرونده ای نباید ببری یا اینکه ضامن بره امضا کنه؟

با حساب بانک ملی یعنی کارکرده باشه یا تازه هم باز کنه ولی با بانک های دیگه کارکردش خوب باشه میشه؟میش ...

این طرح اصلا کاری به عملکرد و کارکرد شما در بانک ملی و یا هر بانک دیگه ای نداره. کلا جداست. 

باید داخل بام حساب مخصوص مهربانی باز کنی. پول بذاری و بعد از کسب امتیاز درخواست وام بدی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

حداقل باید یکسال فک کنم طرف تو بانک ملی حساب داشته باشه .درضمن اگه وام مهربانی میخوای باید حساب مهرب ...

یعنی اگر حساب توی بانک ملی نداشته باشه نمیشه ضامن بشه؟😂

من چندبارگرفتم الآنم دارم اقساطشو میدم .آخرین بار که گرفتم گف اگه فرعینددرخواست وام رو ازطریق بام بدی چک نمیخوادفقط یک معرف که حساب بانک ملیش فعال باشه .من شماره حساب خواهرمو دادم که اصن حسابش پول هم نداشت .و بعددوساعت پول برام واریزشد

نه من خانه دارم از بانک مهر هم چند وقت پیش وام گرفتم حتی بانک هم نرفتم فقط درخواست دادم ضامن هم نمی خواست بانک ملی هم کارکرد حسابم کم بود شصت تومن گرفتم،دو روز بعد از درخواست اینترنتی پول تو خیالم بود