2777
2789
یعنی اصلا نمیخواد بری بانک تشکیل پرونده بدی؟توی بانک هیچ پرونده ای نباید ببری یا اینکه ضامن بره امضا ...

اصلا مراجعه به بانک نداره، نه وام گيرنده و نه ضامن، همهٔ مراحل حتی ثبت ضمانت غیر حضوری بود. 

وقتی هم که درخواست وام و ضمانت ثبت شد، بلافاصله وام را واریز کردن. یک ساعت بعدش. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندبارگرفتم الآنم دارم اقساطشو میدم .آخرین بار که گرفتم گف اگه فرعینددرخواست وام رو ازطریق بام بد ...

خب برای ضامن چی؟ضامن حتما باید توی بانک ملی کارکرد داشته باشه؟اگر جدید حساب باز کنه ولی توی بانک های دیگه کارکردش عالی باشه نمیشه؟

شاید با مهربانی قسطهارو میگیرن😔🎀✨️

😂😂😂😂😂

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

نه منظورم برای ضامن بود

نمی دونم. ضامن من حساب بانک ملی داشت. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

خب برای ضامن چی؟ضامن حتما باید توی بانک ملی کارکرد داشته باشه؟اگر جدید حساب باز کنه ولی توی بانک های ...

گفتم که نمیشه .شرطش اینکه ضامن توی بانک ملی حساب داشته باشه فقط چک هم نده اشکالی ندارد فقط حساب مال بانک ملی داشته باشه 

گفتم که نمیشه .شرطش اینکه ضامن توی بانک ملی حساب داشته باشه فقط چک هم نده اشکالی ندارد فقط حساب مال ...

اطرافیان من همشون توی بانک های دیگه کارکرد بالا دارن ولی ملی نه😂

نمیشه جدید باز کنن؟

ببخشید عزیزم خیلی مزاحمت شدم

نه من که ضامن نخواست میگم حتی بانک هم نرفتم از دوتا بانک تازگی گرفتم یکی ملی یکی مهر ایران

منم بانک مهر وامم 45 میلیون بود ضامن نمی خواست ولی اگه مبلغ بیشتر باشه ضامن می خواد. 

نه من که ضامن نخواست میگم حتی بانک هم نرفتم از دوتا بانک تازگی گرفتم یکی ملی یکی مهر ایران

مهر شرایطش چیه؟تا چه سقفی وام میدن؟منم یه حساب قدیمی دارم ازش قبلنا پول زیاد واریز میکردم ماندگاری هم داشت

مهر شرایطش چیه؟تا چه سقفی وام میدن؟منم یه حساب قدیمی دارم ازش قبلنا پول زیاد واریز میکردم ماندگاری ه ...

من پارسال سیصد گرفتم ضامن خواست دوتا،یک ماه بعد دوباره وام گرفتم هیچی نخواست نه ضامن نه حضورم تو بانک صد تومن