2777
2789
عنوان

کرم ضد آفتاب چی باید خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 24 پست
منم پوستم خشکه مای خریدم راضیم

مای رو میگن که کلا محصولاتش آشغاله یعتی الکی میگن؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
کرم ضد آفتاب دست این و اون دیدی سریع یکم ازش امتحان کن ببین چجوریه 😂اخه قضیه اینه محصولات پوستی بای ...

😂از این بعد باید رو بیارم به دزدی دیگه چه میشه کرد

آره این حرفو قبول دارم

مثلا میگن سرم هیالونیک اسید خییلی خوبه در صورتی که من زدم انگار آب فاضلاب 

مالیدم به صورت هیچ  تاثیر نداشت فقط پولم رفت تو حلقوم داروخونه فروشیه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مای رو میگن که کلا محصولاتش آشغاله یعتی الکی میگن؟

منکه راضی بودم 

مهم نیست بقیه چی میگن 

مهم اینه که رو پوست خودت خوب بشینه

حالا ژیناژن که همه ازش تعریف میکنن خریدم مزخرف بود 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

منکه راضی بودم مهم نیست بقیه چی میگن مهم اینه که رو پوست خودت خوب بشینهحالا ژیناژن که همه ازش تعریف ...

سی گل چطوره  بنظرت؟

یا دکتر ژیلا

من ضد آفتاب سان سیف( کرم پودری )و ضد آفتاب بیرنگ لافارر استفاده میکنم و خیلی راضیم

ممنون عزیزم 

شانسیه ببینیم چی میشه

پماد آزلایک اسید ؟؟

سرم هست عزیزم

سرم ازلائیک اسید .

البته به صورت کرم هم موجوده تو بعضی برندا ولی سرمش از برند آنوا بهتره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سرم هست عزیزمسرم ازلائیک اسید .البته به صورت کرم هم موجوده تو بعضی برندا ولی سرمش از برند آنوا بهتره ...

قیمتش چنده ؟؟

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

قیمتش چنده ؟؟

ازلائیک برند آنوا حدود ۱۶۰۰ هست .

البته برندای دیگه هم موجود دارن با قیمت های مختلف

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑