ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
مای رو میگن که کلا محصولاتش آشغاله یعتی الکی میگن؟
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
کرم ضد آفتاب دست این و اون دیدی سریع یکم ازش امتحان کن ببین چجوریه 😂اخه قضیه اینه محصولات پوستی بای ...
😂از این بعد باید رو بیارم به دزدی دیگه چه میشه کرد
آره این حرفو قبول دارم
مثلا میگن سرم هیالونیک اسید خییلی خوبه در صورتی که من زدم انگار آب فاضلاب
مالیدم به صورت هیچ تاثیر نداشت فقط پولم رفت تو حلقوم داروخونه فروشیه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منکه راضی بودم مهم نیست بقیه چی میگن مهم اینه که رو پوست خودت خوب بشینهحالا ژیناژن که همه ازش تعریف ...
سی گل چطوره بنظرت؟
یا دکتر ژیلا
من ضد آفتاب سان سیف( کرم پودری )و ضد آفتاب بیرنگ لافارر استفاده میکنم و خیلی راضیم
ممنون عزیزم
شانسیه ببینیم چی میشه