2789

دوستان من هفته ٢٩هستم تكوناي ني ني رو كاملا پايين شكمم حس ميكنم توي دلم زياد حس نميكنم حتي گاهي درد هم دارم موقع تكون خوردن قبلا يكم جفتم پايين بود ولي بالا اومدبه نظرتون عاديه؟همونجا تكون ميخوره؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه پایینه سعی کن استراحت نسبی داشته باشی با کمر بند بارداری شکمت رو ببندی ، حتما به دکترت بگو که نی ...

نه عزيزم سركلاژ نشدم قبلا تو سونو گرافي نگفتن كه جنين پايينه و بايد سركلاژ بشم

این نشونه ی اینه که بچه اومده پایین تر و دلره اماده میشه تا کم کم بیاد بیرون....البته نگران نباش چیزی نیس ولی مواظب باش که کیسه ی جنین پاره نشه سنگین برنداره....طبیعی میشه یا سزارین?

این نشونه ی اینه که بچه اومده پایین تر و دلره اماده میشه تا کم کم بیاد بیرون....البته نگران نباش چیز ...

هنوز نميدونم عزيزم خودم كه سز ميخاستم ولي دكتر هنوز معلوم نكرده اخه هنوز هفته ٢٩هستم زود نيس واسه اماده شدن واسه زايمان؟

نه عزيزم سركلاژ نشدم قبلا تو سونو گرافي نگفتن كه جنين پايينه و بايد سركلاژ بشم

چیزی نیست ، سرکلاژ رو همینجوری پرسیدم ، هر کسی احتیاج به سرکلاژ نداره ، اگه طول سرویکستون کم باشه یا دهانه رحمتون باز باشه یا نارس باشه سرکلاژ میشید

ولی در کل به خودت فشار نیار ، زیاد راه نرو ، پله بالا پایین نرو ، استراحت نسبیت رو رعایت کن ، چیزی نمیشه گلم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚