2777
2789

📢🗣 زندگی کشککی و ماستکی نیستش 🗣📢

●●● بابااااا زبوونمم موو درآورد از بس تو این ساایت بصورت تاپیکی و یادداشت کامنتی و اظهارنظری صحبت و گفتگویی و پاسخگویی و دردودلی و مشورتی و راهنمایی و امدادی و کمکی گفتم که زندگی به هیچ وجه من الوجوحی هرگز و هیچوقت کشککی و ماستککی و آبدوغغ خیااری نیستش هزار تا مکافات و دنگ و فنگ و مصیبت و بلایا و مشکل و معضل و مسئله و وظایف و تکالیف و بدبختی و ••• از پیش تعیین نشده و پیش‌بینی و پیشگویی نشده و اتفاقات و حوادث و وقایع داره مثال ازدواج و خواستگار و زناشویی و شوهر و همسر کردن و مستقل و تنهاایی زندگی کردن و اجاره و کرایه و رهن ساختمان و آپارتمان و منزل و خرید خودرو و اتومبیل و تجهیزات و جهیزیه و لوازم خانگی و برقی و خنزر پنزر و طلااق و استشهادنامه نوشتن و خدمات قضایی و دادگستری رفتن و دریافت گواهینامه رانندگی گرفتن و بچه دار شدن حاملگی و زایمان و صاحبخونه بودن و مستاجری وووو •••••• تو هر موضوعی و عناوینی و محتوایی هزینه و اصطهلاکی و تعمیراتی و بازسازی و مراقبت و محافظت و سکیوریتی و پیشخدمتی و نظافت و رسیدگی و مدیریت و نظارت و تسلط و کنترل و چیرگی هستش که از مخمصه و باتلاق و گودال و تلله افتادن جلوگیری و پیشگیری و پرهیز و امتناع کنیم و زندگی کلااف کامواایی پیچپیچی بزکک دوزکک شده شیتاان پیتاان شده مارپیچی و دست انداز و سرعتگیر و سراشیبی و سربالایی و چااله و چوولهه و ••• هستش مثل رانندگی کردن اتومبیل هستش از اون سوییچ استارت و شروع که میزنیم ششصد میلیون تا آیین و تبصره و تجربیات و درس و مشقق و قفل و چفت و بست و قوانین و مقررات و قواعد و سوپرایز تبعیین و تعیین شده هست و اکلیلی و سیندرلایی و پرنسسی و ویکتوریایی و الیزابتی نیستش بههششتت و ججههننمم خوشوقتی و بدبختی و زهرمااری و شیررینی و شکرری و ••• همه کادوپیچی و پککیجی یکجاااست !!!! ●●● 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••