2777
2789
عنوان

از چیزای عجیبی که تو سفر دیدین بگین

491 بازدید | 46 پست

مثلا ما رفتیم همدان خیلی خیلی شهر زیبایی بود اب و هوا هم عالی ولی یک چیزی که باعث شد تعجب کنم این بود که قلیون کشیدن خیلی بینشون عادی بود 

هرجا طبیعت میرفتیم بساط قلیونشون به پا بود اکثرا  

شماهم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلیون چیش عجیبه؟شهر ماهم هر پارکی میری میبینی کلی نشستن قلیون میکشن.

قلیون عجیب نیست ولی میگم خیلی بین مردمانش عادی بود انگار 

توهین نکردم که 

فقط گفتم مثلا اینجا بیرون میری شاید دوتا خانواده این کارو انجام بدن ولی اونجا تقریبا 90 درصد قلیون میکشیدن

قلیون عجیب نیست ولی میگم خیلی بین مردمانش عادی بود انگار توهین نکردم که فقط گفتم مثلا اینجا بیرون می ...

شما کجایی مگه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
قلیون عجیب نیست ولی میگم خیلی بین مردمانش عادی بود انگار توهین نکردم که فقط گفتم مثلا اینجا بیرون می ...

عزیزم منم توهینی نکردم که🥲😂

گاهی‌در‌یک‌خاطره‌حبس‌‌میشوی‌برای‌ابد..!

آخر اردیبهشت قزوین بودیم 

ما با پتو تازه تو چادر داشتیم از سرما میلرزیدیم بعد خودشون با تی شرت بیرون بودن 😂 خیلی جالب بود 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

یزد رفته بودیمابسردکن داشت که با نی باید میخوردیجالب بود برام تاحالا ندیده بودم

معمولا توی استخرها ابنجوریه

موج های ابی مشهد من اولین بار دیدم خیلی خوشم اومد😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃