2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاهبردارییهههههه

گول اینا رو نخورید 

کسی هست مگه هنوزم گول بخوره؟!

مثل اینه میگه 

یه تومن بده بهت اپارتمان بدم 😂😂😂

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺
آه ولی وقتی ۹ بعدش باشه میشه مال شرکت ها

شرکت های کلاهب ردار آره

نه هر شرکتی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

گفت یه سرویس قابلمه هست ۱ تومن واریز کنین تا فلان ساعت بن خرید رو میدیم😑

دروغه به منم زنگ زدن

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

نهگفت قابلمه رو بخرین اقساطی۱ تومن واریز کنینبعد ما واستون ۵۰ میریزیم

ی خانم دیگه تاپیک زده بود در مورد قابلمه و گفت زنگ زدم  از کارخونه پرسیدم گفتن حسابمشتری هامون را هک میکنن تماس میگیرن و اون خانم ده سال پیش میگفت خرید داشته 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ی خانم دیگه تاپیک زده بود در مورد قابلمه و گفت زنگ زدم از کارخونه پرسیدم گفتن حسابمشتری هامون را هک ...

اوه

خداروشکر ۳ بار زنگ زدن مامانم در نهایت گفت نه کنسلش کنین

۱ تومن میخوانننن تو شهر کوچیک ۱ تومن بیشتر می ارزه هاخب اگ الکی و کلاهبرداری باشه چ کنیم بعد

اعتماد نکنین کلاهبرداری پول همه مارو بالا کشیدن ب هزار نفر زنگ میزنن میگن ۲۰ نفر برنده داریم