2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

55 بازدید | 7 پست

بچه ها من به تصمیمی گرفتم که تعقییر کنم 

خیلیم ازش مطمئنم 

ولی یهو یه ساعت ازش دلسردم میگم بیشتر از این ادامه ندم که بعد نتونم دیگه کلا ازش در بیام و بیشتر به زمانی پشیمون شم و موقع میدونم اصلا نمیشه تعقییر کنم 

یه زمانم میگم نه حیفه چرا تعقییر کنم 

چیکار باید کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوشش

اها ، خب اول کامل تصمیمتو بگیر مثلا اگه میخوای چادری بشی رو اعتماد بنفست خیلی کار کن چون خیلی مسخره میکنن مردم میدونم حرفشون مهم نیس ولی خب ما خانوما سنگ نیستیم بالاخره احساس داریم ادمیم دلمون میشکنه 

فصل ها رو در نظر بگیر سرما گرما

محیط های مختلف میخوای بری اگه شاغلی مثلا

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اها ، خب اول کامل تصمیمتو بگیر مثلا اگه میخوای چادری بشی رو اعتماد بنفست خیلی کار کن چون خیلی مسخره ...

من تصمیم و گرفته بودم الان ۶ ماه میشه الان که توش هستم نمی‌دونم چرا اینجوریم

من تصمیم و گرفته بودم الان ۶ ماه میشه الان که توش هستم نمی‌دونم چرا اینجوریم

چادری شدی؟ الان باز میخوای تغییر کنی؟

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

چادری شدی؟ الان باز میخوای تغییر کنی؟

برای هیئت میزارم ولی خب شبه هیئت کسی منو ندیده جز خانواده ام که اونام فکر میکنن برای محرمه 

ولی نمی‌دونم چرا نمیتونم افکارمو کنترل کنم همش تو ذهنم یه سردرگمی هست همش میگم نکنه همه ببینن بعد یه چیزی بشه پشیمون شم نتونم یا یه اتفاقی بیوفته کلا باعث شه نخوام این راه و 

اونجا دیگه اصلا روم نمیشه بخوام بزارمش کنار 

یا حس میکنم اینجوری تنها میشم من به همه اینا فکر کردم ولی تو راهش که قرار گرفتم انگار سنگین تر شده 

نمی‌دونم باید چیکار کنم حرفای تو سرم دارم دیونه ام می‌کنه نه عذاب وجدانم آروم میگیره که واقعیت و میدونم سمت اشتباه میرم از طرفیم فکر میکنم اگه بزارم کنار باز یه جایی میگم کاش نمیزاشتم چون این اتفاق بارها برام پیش اومده

برای هیئت میزارم ولی خب شبه هیئت کسی منو ندیده جز خانواده ام که اونام فکر میکنن برای محرمه ولی نمی‌د ...

بنظرم اعتماد بنفستو ببر بالا عزیزم

اگه فکر میکنی ممکنه پشیمون شی و دوباره بزاریش کنار اصلا شروع نکن 

بعضیا هم فقط برای محرم چادر میپوشن و بعدش دوباره برمیگردن به روال سابق و این بنظرم طبیعیه 

ولی اگه کلا میخوای چادر بپوشی به فصول سال سرما گرما و سختی هاش فکر کن و تصمیم قاطعانه بگیر و اینکه مهم حجابه حالا چه باچادر چه بی چادر❤️