2777
2789
عنوان

داستان بدبختیم خواهشابیایین

1426 بازدید | 30 پست

خواهشاخواهرانه دلداریم بدین

شوهرم۲۰سال ازم بزرگه پلیسه دوسالع ازدواج کردیم باهم دوست بودیم گشت که بود منودیده بود..یه دختر۷ماهه دارم به این نتیجه رسیدم به خاطر دارایی بابام باهام ازدواج کرد.قبلاتونامزدی جداشده.۲۱سالمه.من بعدزایمان سرم لخته تشکیل شد به خاطرغلضت خون رفتم آی سیویک ماه بخش توبیمارستان بودم.مدام توبیمارستان باهام بحث میکرد طلاهاموازم گرفت میگه حق نداری به خانوادت زنگ بزنی اوناهم نباید زنگ بزنن نباید رفت وآمدکنم تنهانبایدجایی برم نبایداینستاداشته باشم نبایددیروقت آنلاین باشم.هرچی میشد زنگ میزد بابام خالم عموم شوهرخالم میگفت زنم اذیتم میکنه منو میزنه چون منم به خاطربیماریم عصبی شدم حرصم میداد منم زورم نمیرسید مثلاجیغ میکشیدم صورتشوچنگ میزدم اونم از تک تک لحظات فیلم وعکس گرفته گفته برای مدرک حتی برای جای چنگ روی صورتش رفته بود چندبارپزشک قانونی.بارهاقهرکرد ازخونه رفته هفته هاخونه نیومده التماسش کردم تااومده خودش میگه دنبال بهونم تابرم خودش میبینه چقدر توخونه سر دخترمون زحمت میکشم.۱۰روز پیش خواب بود یواشکی به مامانم زنگ زدم تازگیا دست به زنم داره بیدارشدمنو زد گفت مگه نگفتم به اون آشغالا زنگ نزن اونا دخالت میکنن درصورتی ک دنبال بهونس منو با یه بچه کوچیک تنهاگذاشته سراغمونونگرفته عموم وکیله قراره اقدام کنه برای طلاق خداکنه بچمونگیره بااون مدارکی که داره

تنهابابچم نمیتونم خونه بمونم همش حوصلم سرمیره نمیدونم چیکارکنم میرم خونه مامانم اینا اونجام شلوغه

به عمون گفته وکیل گرفته میخوام تموم بشه

حتی گوشی ک برام خریده بود ازم گرفت

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میخواستی باهاش ازدواج کنی خانواده مخالفت نکردن؟

چرا

ولی من خاااام بودم فکرکردم واقعادوستم داره

وااییی🙂فقط طلاق بگیر خواهشا

من بادخترم خونه تنهاییم۱۰روزه رفته گفته دیگه هم نمیاد

منم هیچی نمیخورم مدام گریه میکنم حوصلم سرمیره دخترم بیقراره

چراولی من خاااام بودم فکرکردم واقعادوستم داره

جایی برای دلداری دادن نیست ، 20 سال اختلاف سنی کم نیست ، زود بچه دار شدی حتی نزاشتی یکسال بگذره.

امیدوارم حداقل پخته تر شده باشی

یعنی ۱۸ساله بودی با این مرتیکه روانی ازدواج کردی؟اونم بیست سال ازت بزرگتر اخه تو میگم بچه بودی  مادرپدرت چطور  دلشون اومد اخه مگه سر راهی بودی جرا اخه بعضی والدین انقدر از دختراشون سیرن تازه میگی وضعشونم خوبه واقعا برای همچین مادر پدرایی باید تاسف خورد اونم ب پلیس ایران که مشکلات روحی روانی دارن  اونم باسن زیاد 😑😑😑

یعنی ۱۸ساله بودی با این مرتیکه روانی ازدواج کردی؟اونم بیست سال ازت بزرگتر اخه تو میگم بچه بودی مادر ...

خانوادم راضی نبودن

خودم پافشاری کردم

من بادخترم خونه تنهاییم۱۰روزه رفته گفته دیگه هم نمیادمنم هیچی نمیخورم مدام گریه میکنم حوصلم سرمیره د ...

الهی بگردم برات🥲

بنظرم بهتر که نمیاد 

ادمی که اذیتت کنه نباشه بهتره

هر چه سریعتر وکیل بگیر و اقدام کن

چیزی هم بهش نگو تا احضاریه برسه دستش 

قبل از رسیدن احضاریه اصلا جمع کن برو 

نمیشه غیابی ازش طلاق بگیری و بچه رو هم ببری با خودت

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

الهی بگردم برات🥲بنظرم بهتر که نمیاد ادمی که اذیتت کنه نباشه بهترههر چه سریعتر وکیل بگیر و اقدام کنچ ...

میخواستم جدابشم گفت اون موقع شده زندگیمو میدم بچه رومیگیرم.منم قراره جهاز از این خونه ببرم طبقه پایین بابام اینازندگی کنم

آره بهتره ک نمیاد ولی بااین دلتنگیییی چ کنم

میخواستم جدابشم گفت اون موقع شده زندگیمو میدم بچه رومیگیرم.منم قراره جهاز از این خونه ببرم طبقه پایی ...

خونه نمیتونم بمونم

خونه بابام ایناهم میرم اعصابم نمیکشه

خانوادم راضی نبودنخودم پافشاری کردم

عزیزم تو دوران دوستی باید میشناختیش الانم دیر نشده حتما طلاق بکیر خودت و راحت کن تا بلایی سرت نیاورده مطمعن باش بعدش موفق میشی چون سنی نداری هنوز عموت هم میگی وکیل ازت حمایت میکنه حتما

میخواستم جدابشم گفت اون موقع شده زندگیمو میدم بچه رومیگیرم.منم قراره جهاز از این خونه ببرم طبقه پایی ...

عزیزم🥲🫂 اینم فکر خوبیه 

ولی بپذیر اون ارزش دلتنگی نداره این همه بلا سرت اورد میدونم دل حرف حالیش نیس و ما زن ها عاشق قاتل مون میشیم کسی که عذابمون داده 🥲 ولی تو به چیزای خوب فکر کن مثل داشتن دخترت و داشتن خانواده ای که هنوزم پشتت هستن و دوست دارن و به شوهرت اصلا فکر نکن که بخوای دلتنگ شی ❤️ ایشالا درست میشه همه چی

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

عزیزم تو دوران دوستی باید میشناختیش الانم دیر نشده حتما طلاق بکیر خودت و راحت کن تا بلایی سرت نیاورد ...

گفته زندگیمو میدم بچه رومیگیرم به خاطرهمین فعلااقدام نکردیم

خونه دلم میترکه نمیتونم بمونم قراره جهازمو ببرم طبقه پایین بابام اینا با دخترم زندگی کنم

عزیزم🥲🫂 اینم فکر خوبیه ولی بپذیر اون ارزش دلتنگی نداره این همه بلا سرت اورد میدونم دل حرف حالیش نی ...

روزامو چجوری سپری کنم؟

حوصله چیزیو ندارم

نمیتونم سرپابشم