2777
2789
عنوان

ریتالین برای ADHD

65 بازدید | 16 پست

سوال اولم اینه که از کجا این قرص رو گیرم بیارم؟

هرجا میرم ندارن

ترجیحا تو خراسان رضوی بگین ولی شهرای دیگه هم اوکیه

دقیق بگین کدوم داروخونه ازش گرفتین داشته

سوال دومم اینه که چند روز از گرفتن نسخه از دکترم گذشته ممکنه بهم ندن؟

سوال سومم اینکه کسایی مصرف کردین میشه بگین تجربه اتونو درباره اش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودت میخوای؟

ببین ۹ساله من دگیر همین داروها برای پسرم هستم

کلی داروخونه و فوق تخصص بردمش

فقط بگم قرصهای این دسته اگر ایرانی بخری آشغالن

کلی عوارض داره افتضاح

لاغری شدید، بی اشتهایی طوری که معدت و اشتهات رو کور میکنه میرسه به صفر، کم کردن وحشتناک وزن

و هکینطور کلافگی و بیخوابی شدید

زیاد مصرف کنی صورت رو لاغر میکنه ، وابستگی شدید میاره و اینکه مشتقات شیشه داره

کلا این داروها به دوگروه محرک و غیر محرک تقسیم میشن

که محرکها عوارض شدیدی داره مثل ویاس و ریتالین

ایرانی که کلی خانواده داره همشون هم آشغال

غیر محرکها ای بهتره چلی متاسفانه مشکل اینجاس ایرانیهاش آشغالن فقط اصل خارجیش خوبن

برای خودت میخوای؟ببین ۹ساله من دگیر همین داروها برای پسرم هستمکلی داروخونه و فوق تخصص بردمشفقط بگم ق ...

غیرمحرک هارو میتونم بدون نسخه بخرم؟ اسمشون چین؟ به اندازه ی کافی خوب هستن؟ آخه من یه ماه دیگه آیلتس دارم و عملا هیچی نمیتونم بخونم حتی نیم ساعت هم نمیتونم پشت میز بشینم. مجبورم یه چیزی مصرف کنم

من برای پسرم اتوموکستین گرفتم تو کلنیک همه مادرها گفتن آشغاله نده بچت ما دادیم اثری ندیدیم هیچ کلی عوارض برای بچه داشت تا خودم امتحان نمیکردم قبول نداشتم ولی واقعا آشغال به تمام معنا بود دریغ از یک ذره اثر خاص ولی کلی عوارض اسم ایرانیش فکر کنم استراموکس هست

قرص آتوموکستین با نام تجاری Strattera (استراترا) یک داروی خارجی است که برای درمان اختلال نقص توجه و بیش‌فعالی (ADHD) استفاده می‌شود

خارجیش پیدا نمیشه اگر میشد بچم درمان میشد وخیایای دیگه مثل بچه من

اگرم پیدا کنی پارسال ورقی ۸میلیون بود اثر بیشتره عوارصش کمتر مثل اینکه بهترین و کم عوارضترین داروی نقص توجه و تمرکزه

غیرمحرک هارو میتونم بدون نسخه بخرم؟ اسمشون چین؟ به اندازه ی کافی خوب هستن؟ آخه من یه ماه دیگه آیلتس ...

تازه باید به تعدادی که دکتر نوشته بگیری بیشتر نمیدن ما شناسنامه هم باید ارائه میدادیم بغیر از دستور پزشک

غیرمحرک هارو میتونم بدون نسخه بخرم؟ اسمشون چین؟ به اندازه ی کافی خوب هستن؟ آخه من یه ماه دیگه آیلتس ...

دست رو دلم نزار چندساله درگیریم داروی خوب پیدا نمیشه ایرانیا افتضاحن خارجی هم پیدا نمیشه بدبختی یه شربت پیراستام خارجی یا آمپول سروبلولایزین برای تکلم بچه پیدا نمیشه آمپول که ایرانیش نیست شربتش هم افتضاحه فقط بچه رو عصبی و پرخاشگر میکنه اثری نداره چه برسه داروهای خاص

من برای پسرم اتوموکستین گرفتم تو کلنیک همه مادرها گفتن آشغاله نده بچت ما دادیم اثری ندیدیم هیچ کلی ع ...

خب من الان چه کنم؟ اسم این داروی غیر محرک رو لطفا بگو. من دد هرحال باااید بتونم یه دارو پیدا کنم که حداقل واسه روز آزمونم بخورم چون اینجوری خراب میکنم

خب من الان چه کنم؟ اسم این داروی غیر محرک رو لطفا بگو. من دد هرحال باااید بتونم یه دارو پیدا کنم که ...

جواب نمیده گلم فقط عوارض به بدنت میرسونی ایرانیش آشغاله جواب نمیده گفتم

قرص آتوموکستین با نام تجاری Strattera (استراترا) یک داروی خارجی است که برای درمان اختلال نقص توجه و بیش‌فعالی (ADHD) استفاده می‌شود

فقط خارجیش یعنی اصلش

خب من الان چه کنم؟ اسم این داروی غیر محرک رو لطفا بگو. من دد هرحال باااید بتونم یه دارو پیدا کنم که ...

همون ویاس یا ریتالین چاره ی نیست لااقل یه دوره بخور برای این مشکلت بخاطر امتحانات بعد کم کم بزار کنار