2777
2789
عنوان

عشق و عاشقی بچه هفت ❌️هشت ساله

437 بازدید | 22 پست

خیلی غیر مستقیم درمورد این که دوست دارم همسر آیندم فلان تیپ باشه ....

عاقل باشه....

مدل مو هاش ....

رفتارش ....

کاراش...

برخورد و شخصیتش...

باهام صحبت کرده 

یکم شک داشتم و همیشه فکر میکردم کی میتونه باشه

حالا فهمیدم کسی از مدرسه تو نظریه

چیکار باید کرد؟؟

باید جدی گرفت؟؟

یا یه حس گذری بچگونه است؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همینه زیاد حساس نشید رد کنید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هیچی فقط بشنو کاری نیازنبست بکنی همه بچه ها کم وبیس از این خیال بافی ها دارن

میدونی خیلی سخت حرف میزنه

اصلا چیزی نمیگه

یکی دو کلمه بزور ازش حرف میکشم 

با وجود این که اصلا واکنشی نشون نمیدم که بترسه بعد نخواد چیزی بگه 

امروز داشت از نحوه آشنایی منو پدرش می‌پرسید 

بیخیال یه تفکر بچگونس هممون همین بودیم .

ولی مواظب باش چون تو این دوره زمونه دوست پسر زیاد شده و حتی بچه های پنجم ابتدایی هم دیدم که دوست پسر دارن .

مواظبش باش با پسرا دوست نشه.  با دخترهای بد و دخترای بزرگتر از خودش.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

اخه چرا باید از همین الان ذهنش درگیر باشهدلم میخواست ذهنش آزاد آزاد باشه

چراشو باید از روانشناس جویا بشی ساید دیدن فیلم های نامناسب سنش یا قرارگرفتن تو محیط فامیل که حرفای نامناسب سنش زدن یا حتی رفتن به عروسی  پدیدن مراسم عروسی وذوق پوشیدن لباس عروس یا حتی بدتر کمبود محبت پدر و....

هرچیزی ممکنه باعث اینگونه افکار بشه