2777
2789

حدود هزینه بیمارستان برا این عمل چقدره؟

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر ک خوببن این سر کلاژ چیه واقعا😐

من یه سقط پنج ماهه داشتم .دهانه رحمم نمیتونه بیشتر از چهار پنج ماه وزن جنین تحمل کنه باز میشه باید بدوزم.سر پسرمم دوختم

من یه سقط پنج ماهه داشتم .دهانه رحمم نمیتونه بیشتر از چهار پنج ماه وزن جنین تحمل کنه باز میشه باید ب ...

احی عزیزم چ ناراحت کننده انشاالله ک خیره خدا نی نیتو سالم بده بغلت

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
من یه سقط پنج ماهه داشتم .دهانه رحمم نمیتونه بیشتر از چهار پنج ماه وزن جنین تحمل کنه باز میشه باید ب ...

عزیزم طول سرویکس چه قده من تو ان تی دوازده هفته نوشته 30 میل اگه دکترا سرکلاژ نکنن چیکار کنم بعد کوتاه تر بشه میگن سرکلاژ تو هفته ها بالا ریسک داره 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
عزیزم طول سرویکس چه قده من تو ان تی دوازده هفته نوشته 30 میل اگه دکترا سرکلاژ نکنن چیکار کنم بعد کوت ...

ببین نارسایی خیلی طول سرویکست خوبه اولش مثلا39اما حدود هفته 16،17,18میرسه به 25که اورژانسی سرکلاژ شدم.من فقط کوتاه نی نارسایی داره.اگه کوتاه باشه امکان بیشتر شدنش خیلی هست نگران نباش