2777
2789
عنوان

پوست تخم مرغی

174 بازدید | 28 پست

برای پوست تخم مرغی چی خوبه بزنم؟ پاهام تماما جوش جوشی شده جاشم مونده. بازو هام هم همینطور

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست مرغی منظورته عزیزم؟؟ 

یا خدا گفتم تخم مرغی دیگه چجور پوستیه🥲🤣💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

پوست پرتقالی من بهش میگم😁

اوسرین اوره ده درصد میزنم 

تو حمام هم لایه بردار میزنم بعد با اپلیدی میزنم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

پوست پرتقالی من بهش میگم😁اوسرین اوره ده درصد میزنم تو حمام هم لایه بردار میزنم بعد با اپلیدی میزنم

خوب شده؟ من ژیلت میزنم بدتر میکنه

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

لیزر کن موهاشو

دکتر گفت اول باید اینا درست شه بعد. دکتر پوست چهار میلیون وسایل برای پوستم نوشت مصرف کردم هیچی نشد

پوست تخم مرغ سفیییید و صااافه🥹

😂آره ولی ما اینجوری میگیم چون تخم مرغ گرده. پوست هم گرد و جوش دار میمونه بخاطر اون میگیم🤦🏻‍♀️😂