2777
2789

بحث پولدار ها  جداس  ولی   شما فک کنید یه عروسی متوسط با یه نوع  شام  برای ۲۰۰ نفر     بالا ۱۵۰ میلیون برای ادم اب میخوره چرا ادم این کارو بکنه  تازه فامیلام قراره پشت سرشون حرف بزنن که غذا اینجوری بود  تالارش کولر درست حسابی نداشت اینا  

من نمیگم ادم جشن نگیره بگیره لباس عروسم بپوشه ولی دسگه ۲۰۰ نفر دعوت کنه یه عروسی جمع جور با تعداد کم   مثل همین خارجیا  که فوقش ۵۰ نفر دعوتی دارن(منظورم انسان های عادی خارجی نه خواننده و بازیگر)

نمیدونم شایدم  من اشتباه میکنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عروسیم ۶۰نفر بودن مهمونام خاله دایی عمههنوز ک هنوزه زنداییم مبگ کل عروسی هایی ک رفتم تو عمرم ی طر ...

منم همینکارو میکنم  ایا برات حسرت شد بعدا که چرا ادمای زیادی رو دعوت نکردی؟

من ایران زندگی نمیکنم 

یه روز بخوام ازدواج کنم اونجا مراسم بگیرم، با اینکه پولش برای من چیزی نمیشه ولی خیلی محدود مهمون دعوت مبکنم 

چون وقتی مهاجرت کردم دیدم خیلیا رو فقط میشناسم بود و نبودنشون خیلی برام اهمیت نداره 

همینو اگه تو ایرانم فکر کنی اینجوریه که تو رو دربایستی ادما رو دعوت میکنن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️