2777
2789

من 8ماهه عروسی کردم ازدواجمم با موافقت خانوادم بود  ولی پدرم جهاز نداد شوهرم وسایل داشت  البته بعضی چیزهارو نداره میگ بابات بخره مث لباسشویی اینا اما بابام نمیخره حتی انروز ی سفره 4 نفره بهم خرید گف ک پولشو بده..  میخواین بگید جهاز وظیفه  شوهره مقصر نیستن خانوادم  ولی نکردن ی چیز کوچیکم بدن 

من خیلی بدبختم ازشون کینه ندارم رف امد دارم باشوهرم میرم خونشون هیچی نمیپزن بگن شام بمونید عید قربان وسایل گرفتن ما رفتیم نخودن بلن شدیم اومدیم خونه زنگ زدم گف اره داریم کباب میکنیم ازاین دلم میگیره ازم توقع داره میگ چرا فلان لباستو نمیخوای نمیدی بهم 😔خونمم نمیان اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیریم نداشتن منو خشگ خالی راهی خونه شوهر کردن خیلی گریه ام میاد من لباسشویی ندارم با دست میشورم

درکت میکنم اسی منم الان ۲۵ سالمه بابام جلو جلو گفته من هیچی ندارم بدم ب تو از کجا بیارم؟خودم از الان میدونم قراره چ اتفاقایی بیفته...

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

درکت میکنم اسی منم الان ۲۵ سالمه بابام جلو جلو گفته من هیچی ندارم بدم ب تو از کجا بیارم؟خودم از الان ...

زار میرنم من چیزای رنگا رنگ لوازم خونه میبینم دلم میره خیلی حس بدیه

منم مث تو🤧با وسایل کهنه شوهرم زندگی میکنم بدم میاد از دست دوم وسایل نو میخواستم البته من چون بابام ...

دقیقاامنم با وسایل شوهرم زندگی دلم پر میزنه واس لوازم رنگا رنگ خونه 

وام ازدواجت چکار کردی بااون یه چیزایی میگرفتی 

شوهرم دوتا وام ازدواجمون نمیدونم چکارش کرد خرجشون کرد😑 من با خونوادم و خودم لج کردم اشتباه کردم بعدمحضر مستقیم اومدم خونه شوهرم ایکاش تحمل میکردم میموندم همه مراسمات برام می‌گرفت الان تقریبا نزدیک سه ساله ازدواج کردم عروسی نگرفت ببین وسایل دارماااا ولی دست دوم مال خونه مجردی خودشه مثلا چیزایی که واسم خرید یخچال و چایی ساز سرویس قابلمه و سرویس پذیرایی مث کاسه بشقاب اینا با میز تلوزیون و تی وی و فرشش کهنه قدیمیه روم نمیشه حتی مامان بابام دعوت کنم خونم اونام اگه بیان مسخرم میکنن ولی مبل رو خودش کارگاه داره درست کرده تقریبا آماده اس فرش هم چندتا مامانم نو واسم خرید ولی خب هرچیزی به وقتش قشنگه کل خونه هم نو و بهترین مارک بخرم چون به وقتش نبود ذوقی هم براش نیست نمیدونم چطور بگم عروسی هم واسم بگیره خودم روم نمیشه بعد سه سال نگیره هم نمیشه اصن یه وضعی 

وام ازدواجت چکار کردی بااون یه چیزایی میگرفتی شوهرم دوتا وام ازدواجمون نمیدونم چکارش کرد خرجشون کرد� ...

وام ازدواج کیه ضامن شه درست میگی هرچیزی ب وقتش قشنگه من پیش شوهرم خانوادش بی ارزش، شدم حالا میگن دخترشون رو خشک خالی انداختن بیرون حلالشون نمیکنم ازبچگی بهم بی توجه بودم یادم نوجوان بودم میگفتن کاررکن گوشی بخر بابام نمیخرید کارکردم یدونه خریدم معمولی

وام ازدواجت چکار کردی بااون یه چیزایی میگرفتی شوهرم دوتا وام ازدواجمون نمیدونم چکارش کرد خرجشون کرد� ...

تو چرا خجالت بکشی  چرا مسخرت کنن درحالی ک هیچی نخریدن و دلت شکسته

وام ازدواج کیه ضامن شه درست میگی هرچیزی ب وقتش قشنگه من پیش شوهرم خانوادش بی ارزش، شدم حالا میگن دخت ...

تازه خبر نداری ملت واسه دوست دخترشون چقدررر چقدرررر طلا میخرن باشگاه میرم هی میبینم اونوقت من هیچی ندارم😂 

دارم فکرمیکنم چرا جوگیر شدم تو روی مامان بابام وایسادم حداقل واسه طلافروشی مامانم می‌بردم تنها نمی‌رفتم دوتا سرویس فقط برداشتم یکیش خودش برداشت برد فروخت 

یکیش هم تو خونه ازم پیچوند زیر بارم نمیره میگه خودت گم کردی فقط یه گوشواره سرویسم گوشمه کلاااا فک کنم با طلاهای کادوهای مامانم اینا نهایتاااا ده گرم داشته باشم 

جدیدا هی به روش بیارم از بس هر زری زد و طلبکار بود منم چون از دست خونوادم ناراحت بودم هیچی جوابش نمیدادم ولی الان میدم هی به روش میارم زرزر دیگه نمیکنه