2777
2789

بتظر خودم ایرادی نداره ..

نمیدونم 

از دیت چندم سوار بشیم؟

واینکه کجاها بریم  برای دیتای دوم وسوم و...

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا زمون ما میگفتن میبرن خفتتون میکنن ممکنه دزد باشن و ....

خدارو شکر دنیا امن شده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیزم زود اعتماد نکن ،جامعه خرابه

😕آخه شرایطم سخته فعلا چون کسی نمیدونه نمیخوامم دیده بشیم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

اگه اعتماد داری داره

نمیشناسمش اصلا

ولی بهش میاد آدم سالمی باشه

والا زمون ما میگفتن میبرن خفتتون میکنن ممکنه دزد باشن و ....خدارو شکر دنیا امن شده

آره🥲امن شده تاحدودی....