2777
2789

من دوهفته یبار 

شایدم هفته ای یبار

چون خانواده نمیدکنه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونموقع هرهفته اخرهفته ها باهم بودیم این وسط تعطیلاتم بود باهم بودیم هرچن روزشو

حالا چون دوتاشهر متفاوت بودیم اینطور بود اگ تو یه شهر بودیم هرروز همو‌میدیدیم زیاد نی ک

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

من ۵سال با شوهرم دوست بودم هروز میرفتیم بیرون ی روز همو نمیدیدم تصویری حرف میزدیم بستگی ب قصدت داره واسه ادامه رابطه و ادمت دوستت شاید راست میگه اگه پسره پرو بشه فکر میکنه همیشه در دسترسی براش تکراری میشی خودت ادمتو چطوری شناختی

با شوهرم برای دور زدن مثلا پارکی یا جایی برای قدم زدن هفته ای سه بار .. در حد یک بستنی کوچیک و اینا بخوریم یا کلا چیزی نخوریم فقط دور بزنیم

اما اگه منظور برای شام و نهار خوردن یعنی که هزینه داشته باشه 

معمولا ماهی دو بار 

وقتی دوست پسر دوست دختر باشین فرق می‌کنه انگار بیشتر هزینه میکنین برای رستوران و کافه در مقایسه با وقتی که ازدواج کردین 

با شوهرم برای دور زدن مثلا پارکی یا جایی برای قدم زدن هفته ای سه بار .. در حد یک بستنی کوچیک و اینا ...

نه ماعم در حد دور زدن دو سه ساعت یا پیاده روی و فقط بستنی میخوریم یا مثلا هرچیزی ک بشه بیرون بر باشه 

کافه کم پیش میاد چون من فضای بسته دوس ندارم