2777
2789

پریودم علاوه بر همه دردایی ک دارم ی درد عجیب دیگه هم از ظهر دارم باسنم درد گرفته گوشتش نمیتونم راه برم نمیتونم بشینم خیلی درد داره کسی میدونه دلیلش چیه 

حال حوصله ندارم تروخدا راهنماییم کنین 

اخه هر چی درد و مرض چرت و پرته هم من بدبخت میگیرم اخه کی باسنش درد میگیره تو پریودی ک مال من درد گرفته عن توووش😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان من :

😭😭😭😭😭😭بخدا خسته شدم متنفرممم از پریودی همینجوری داره خون میریزه اصن موندم خونی مونده تو بدنم دیگه

وای این چند ماه قبلی پریودم نسبت ب سالای قبل سبک تر شده بود این بار باز داره منو میکشه سه تا قرص خوردم خوب نمیشمممممممم

😭😭😭😭😭😭بخدا خسته شدم متنفرممم از پریودی همینجوری داره خون میریزه اصن موندم خونی مونده تو بدنم د ...

کمخونی منم کمخونم پریودیام وحشتناک حس میکنم بالاتنه از میان تنه و پایین تنه دارن از هم جدا میشن

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎 

کمخونی منم کمخونم پریودیام وحشتناک حس میکنم بالاتنه از میان تنه و پایین تنه دارن از هم جدا میشن

والا ازمایش میدم کمخونی ندارم ولی ماشالا همه علایمشو دارم از سرگیجه تا همش