2777
2789

چند وقت پیش با رضایت شوهرم اومدم خونه پدرم با پسرم ولی سر اینکه شوهرم پول نمیداد دعوامون شد منم پریود بودم و هر چی از دهنم درمیومد گفتم بهش  و اونم دیگه نیومد دنبالمون پسرمم اینجا همش جیغو داد میکنه و خانوادمم اذیت میشن و دارم میبینم که راضی به موندنمون نیستن و از یه طرف موندم اگه خودم پاشم برم همیشه تو سرم میزنه که چند روز نتونستی خونه پدرت بمونی موندم بمونم یا خودم پاشم برم

مگ اونجا خونه خودت نیست همسرت بگه بیا یا نه؟چرا انقد مطیع مظلومی؟ 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به هیچ وجه نباید خونتو ترک میکردی این باعث میشه مرد نسبت بهت سرد بشه و بره سراغ خیانت 

الانم بحث غرور رو ول کن برو خونه خودت و با شوهرت خیلی سرد رفتار کن سعی کن فضای خونه رو آروم نگه داری و زیاد غر نزنی انگار مثلا اون خونه نیست ولی یه جوری مثلا یه کارایی کن که شوهرت تعجب کنه که چطوری یهو عوض شدی مثلا غذا رو سر وقت آماده کن و سعی کن صبونه بهش بدی و از لحاظ لباس هم همیشه اوکیش کن مطمعنم به سمتت جذب میشه🦋

حس ششم هستم ولی ازم بیشترسوال نپرسید😂🙏🏻باتشکر