2777
2789

کیا خودشون یا اطرافیانشون دو قطبی ند؟ بیش فعالی دارند و کلا مشکل دارند؟ 

چطوره حالتون؟ چه دارویی مصرف میکنید؟ 

کسی بوده که دوقطبیش درمان بشه؟ 

از چه طریقی میشه درمان شد؟ 

اطرافیان دو قطبی مخصوصا تو فاز افسردگی‌ش خیلی زجر می‌کشند... چکار باید کرد؟ 

یعنی تا آخر عمر باید کنار بیش فعال ها و دوقطبیها عذاب کشید؟ 

از تجربیات و درمان خودتون یا اطرافیان و یا حال و احوال زندگیتون و روزمرگیتون بگید🥲😔💔

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

اینجا کنارهم راهکار بدید... 

من یکی از اطرافیانم بیش فعالی و همزمان دو قطبی داره.. لجبازیه و کلا تصمیمات خوبی نمیگیره و همه اطرافیان در عذابند😔

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

از وقتی فهمیدم درمان نداره خیلی داغوووونم💔😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچکس نیست🥺🥺🥺

سلام، توی تاپیکتون درباره سرطان یکی از اطرافیانتون خوندم که نگران ریزش مژه و ابروی ایشون بودید 

من الان مشغول شیمی‌درمانی‌ام، جدیدا ریزش مژه‌م شروع شده،

بعدا مثل قبل درمیاد؟

برای خودتون و همه عزیزانتون از صمیم قلبم تن سالم و دل خوش رو آرزو میکنم.

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

توروخدا درخواستمو قبول کن برای بیماری مادرم ازت راهنمایی میخوام

قبول کردم عزیزم

سلام، توی تاپیکتون درباره سرطان یکی از اطرافیانتون خوندم که نگران ریزش مژه و ابروی ایشون بودید من ال ...

بله نگران نباشید خیلی بهتر ازقبل درمیاد😍🥰

امیدوارم به زودی خبر سلامتی کامل تونو بدین😍🧿

بله نگران نباشید خیلی بهتر ازقبل درمیاد😍🥰امیدوارم به زودی خبر سلامتی کامل تونو بدین😍🧿

ممنونم از شما

مژه هم واقعا درمیاد؟

چقدر طول میکشه مثل قبل بشه؟

حال عزیزتون الان خوبه؟

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

اولن بیش فعالی و دوقطبی دو تا چیز جدا از همه.من خودم دوقطبی هستم ی مدتم دارو مصرف میکنم فاز افسردگی و شیدایی هردو بعد و اینک خودم اذیتم اما فعلن پول روان پزشک ندارم من وسواس هم دارم وسواس تمیزی چک کردن و قرینه