2777
2789
عنوان

چیکار کنم چربی موهام کمتر بشه

51 بازدید | 7 پست

امروز برم حموم پس فردا چرب چرب میشه

میشه کیلو کیلو ازش روغن گرفت

روش و راه خاصی هست؟ یا شامپوی خوبی میشناسین؟

هر شامپویی زدم اثر نداشته

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
شامپو سبغ بزندخشک میشه

شما نتیجه دیدین؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شاید عجیب باشه ولی "شامپو خشک" چربی مو رو میگیره به مرور !! البته اینکه چه برندی بزنی و چطور استفاده کنی هم مهمه ها

ولی در کل کمک میکنه بهت در گذر زمان

و اینکه زیاد شستن مو با آب (چون آب ها ناخالصی های زیادی دارن) خودش میتونه مو رو بدتر کنه

پس بنظرم به جای اینکه هرروز موهاتو نشور ،به جاش خیلی کم شامپو خشک اسپری کن رو موهات

ببین شاید عجیب باشه ولی "شامپو خشک" چربی مو رو میگیره به مرور !! البته اینکه چه برندی بزنی و چطور اس ...

جالبه

اولین باره میشنوم

وقتی اسپری کنم دیگه نیازی به شستشو سر نیست؟

جالبهاولین باره میشنوموقتی اسپری کنم دیگه نیازی به شستشو سر نیست؟

خب ببین شامپو خشک  در واقع برای موقعیت های اضطراری که  آدم نمیتونه بری حمام ، کاربرد داره! این که اینو اسپری کنی و بری به کارت برسی!! شست و شو هم نمیخواد بعدش

مثلا من چندبار تو سفر استفاده کرده بودم ، بعدها دقت کردم دیدم انگار به مرور زمان کف سرم دیگه چرب نمیشه!!!  بعد از اون ، مثلا ماهی یکبار میزنم همینطوری    

صرفا جهت کنترل و تعادل

بنظرم تاثیر داشته... حالا نمیدونم چربی موی سر شما تا چه حده. برای من که خوب بود

خب ببین شامپو خشک در واقع برای موقعیت های اضطراری که آدم نمیتونه بری حمام ، کاربرد داره! این که ای ...

الان سرچ کردم دربارش

بنظر میاد خوبه

اما نوشته استفاده مداومش عوارض داره...

مثلا به قول شما برای مواقع خاص خوبه

مسافرت و مهمونی اینا