2777
2789
عنوان

ژل لب (بیاید کمک لطفااا)

194 بازدید | 17 پست

دوستان کسی ژل لب تزریق کرده اینجا؟

برای اولین بار تزریق کردم بعد یک هفته گوله گوله شده لبام البته هنوز ترمیم نرفتم ژل هم برند معتبری زدم 

الان ک گوله شده ترسیدم آیا کسی مثل من هست اینجا ک همچین اتفاقی افتاده باشه براش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول نورامیسدفعات بعد اودری، دمور

من اینووسنس زدم 

میشه عکس قبل و بعد لباتونو بفرستید ببینم؟؟

من احساس میکنم تغییر خاصی نکرده لبام فقط یکم برجسته تر شده میشه فردا ک رفتم کلا فرمشو تغییر بدم یا غیر ممکنه؟

من اینووسنس زدم میشه عکس قبل و بعد لباتونو بفرستید ببینم؟؟من احساس میکنم تغییر خاصی نکرده لبام فقط ی ...

میشه تغییر بدی عزیزم، اگر حجم زیادی میخوای بزنی باید تو 2-3 مرحله بزنی تا اردکی نشه، الان چون دفعه اوله ژل زدی زود جذب میشه نیاز به ترمیم داره.

میشه تغییر بدی عزیزم، اگر حجم زیادی میخوای بزنی باید تو 2-3 مرحله بزنی تا اردکی نشه، الان چون دفعه ا ...

وایییی خیلییی قشنگ شدههه😍

من کلا لبام بزرگ بود فقط برجسته نبود برای همین نمیتونم زیاد دستکاریش کنم چون اردکی میشه عکس میزارم ببینید چطور شده 

میشه تغییر بدی عزیزم، اگر حجم زیادی میخوای بزنی باید تو 2-3 مرحله بزنی تا اردکی نشه، الان چون دفعه ا ...

خیلی عالی شدهههه منم لبام مث شماست

شما چقدر ژل زدید؟

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..

من چون لبام بزرگ بود ازاول ولی پف نداشت میخواستم یکم برجسته تر شه و نواقصش برطرف شه زدم