2777
2789
عنوان

شوهرم کینه ای نیست بدم میاد

265 بازدید | 13 پست

یه کسایی بهش بدی کردن یه کسایی خوردش کردن ک الان اصلا ازشون کینه ندارن باهاشون خوبه خوش پ بش داره بهشم میگم چرا میگه اونا بدن تو خوب باش یه ضرب المثلی ام میزنه میگه ک منم مث اونا بد باشم دیگ انسانیت کجا رفته پس.. بابام مثلا خیلی بهش بدی کرده خیلی خوردش کردع ولی باهاش گرم میگیره حرمتشو داره  الان ماشین جدید گرفتن شوهرم زنگ زده کلی تبریک گفته کلی خوشحال شده دوسداارم حداقل یذره شوهرمم خودشو برا کسایی بهش بدی کردن بگیره هیچی تو قلبش نمیمونه همین الان باهم دعوا میکنیم همه چی بهش میگم دعوا میکنم اون یساعت بعد میاد هیچی تو دلش نیس کلی گرم میگیره  اما من مثلا تا روزها یا شاید ماه ها از دلم بیرون نمیره 

نمیدونم رفتار من بده یا شوهرم ولی ادم‌هرجا ک بدونه بهش بد میگن یا باهاش بذرفتاری میکنن باید خودشو بگیره مث خودشون شه این نظر منه با هرکسی مث خودش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم اینطوریه🤦🏻‍♀️

فقط کافیه من یه اشتباهی کنم کلی بهم چیز میگه اما دیگران پشتش بد کردن یکی از عموهام مالش رو بالا کشید هیچی بهم نگفت😐ما تو بدبختی بودیم مامانم بهش میگه حداقل باهاش حرف نزن تحویل نگیرش جوش نمیده

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

همسرت؟

بله

نمیتونی کاری کنی بذار خوش باش بهتر از اینکه هی رفتار پدرتون میکوبید سرت، من خواستم نسبت به خانوادش آگاهش کنم بدتر شد به بقیه کینه ی تر شد ، اما برا خانوادش محتاط تر که من نفهمم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلهنمیتونی کاری کنی بذار خوش باش بهتر از اینکه هی رفتار پدرتون میکوبید سرت، من خواستم نسبت به خانواد ...

اتفاقا شوهرم واسه خانواده ی خودش خوبه اما نمیزاره دخالت بیجا کنن مهربونیه بیجام نمیکنه اینو دوسدارم دیگه😂

از یه طرفم کینه ای نبودن خیلی خوبه. ادم کینه ای باشه خودشم خیلی اذیت میشه انقدر ادم دچار نفرت میشه ق ...

منم دوس ندارم خیلی کینه ای باشه اما یذره کینه نسبت ب کسایی ک خوردت کردنم بد نیس