2777
2789

تا می‌خوایم ی کلمه حرف بزنیم میگیرنمون مسخره میگن شما هنوز خیلی بچه آید بابا ما دیگه 24 سالمونه 

تا ی ذره بزرگ شدیم زلزله اومد شب تا صبح از ترسمون آواره بودیم تو کوچه خیابون که یه وقت نکنه خونه آوار بشه رو سرمون تا زلزله تموم شد کرونا اومد دو سه سال در گیر کرونا بودیم ریه هامون نابود کرد عزیز هامون آزمون گرفت تموم ک شد گفتیم حالا خوب شد ک دیگه شرایط عادی شده ک گرونی تورم ریخت رو سرمون دلار 40 تومنی یهو شد 100 هزار تومان بازم گفتیم اشکال نداره می‌نشینیم درس میخونیم از این خراب شده میریم بعد اومدن اون همه افتضاح بازی سرمون در آوردن گفتن دهم برای  کنکوری های 406 حذف بعد نظرشون عوض شد گفتن نه دهم کلا حذف چند ماه قبل عید اومدن گفتن یازدهم برای کنکوری های 404 حذف یک ماه بعد عید اومدن گفتن ما کی چنین حرفی زدیم تا ثیر یازدهم هنوز پا بر جاست ک چند نفر پشت پرده  همین قضیه خودکشی کردن ک بعدش مجور شدن بیان بگن یازدهم تاثیرش مثبته ک با هرچی سختی ک بود بالاخره مرحله اول کنکور نهایی دادیم تموم شد یک روز از نهایی نرفته جنگ شد 😟 خدایا مگه ما چیکار کردیم به خدا تحمل این همه بدبختی نداریم فکر کنم خدا هم باهامون خصومت شخصی داره وگرنه این همه بدبختی عادی نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکجور میگی انگار اینا فقط برای شما بود در کنار شما بقیه دهه ها هم کشیدن هت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ب جز بدبخت ب شدن مظلوم نما هم هستید 

انکار بقیه کنار چشمه کوثر در حال عشق و صفا بودن و شما تو خط مقدم جنگی و کشتار و زلزله

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کل مردم ایران متولد هر دهه ای در حال کشیدن همین مصیبت هاس. همه با هم بدبختیم. حتی گربه ها و کفترا

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

دهه ۷۰ ای ک بدتره

عزیزم کل نوجوانیو جوانیمون توو گرونی و جنگ داخلیو خارجیو کرونا گذشت باز شما اول جوونیتونه شاید شرایط طور دیگ شد ی امیدی هست  ما چی پیر شدیم هیچی ب هیچی 

ننال ک من تا خود صبح مینالم هممون همینیم