2777
2789
عنوان

جلوی مربی محل کارم آب شدم از خجالت

195 بازدید | 12 پست

یکی با پیج فیک چند روز پیش تو اینستا بهم پیام داد جوابشو ندادم دیدم رفته به خانم مربی گفت به خانم فلانی یعنی خودم پیام داده من جواب ندادم ازش خواهش کرده و کلی التماس کرده که واسطه بشه من باهاش حرف بزنم من اصلا نمیدونم پشت اون پیج کی بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آقایی بهم با پیج فیک پیام داد من جواب ندادم رفت به همکارم گفت این خانم رو میشناسی جواب منو نمیده ...

خب اینکه خجالت نداره من فکر کردم پیش مربی باد معده ای چیزی در کردی که انقد اب شدی از خجالت 

خب اینکه خجالت نداره من فکر کردم پیش مربی باد معده ای چیزی در کردی که انقد اب شدی از خجالت

نه که توضیح دادم یه پسر با پیج فیک رفته به همکارم گفته این خانم جوابمو نداده واسطه شید آشنا بشیم کلی اصرار کرده