2777
2789

سلام  

به علت سابقه بیماری هیچ جایی استخدام نمیشم  

چاره ای جز درآمد از مجازی ندارم

الان یه دکتر بخوام ویزیت بشم کلی هزینه ویزیتش میشه 

نمیخوام سربار خانواده م باشم.

میخوام یه پیج زنگخور یا همون اهنگ زنگ تماس توی اینستاگرام بالا بیارم - تنها دلیلش هم اینه که میشه ممبر تلگرام با این نوع پیج گرفت

اما هر کار کردم تو این دو ماه گذشته پست هام نمیره اکسپلور!  

کسی هست بتونه کمکم کنه؟ یا از دوستانتون کسی هست بخواد و بتونه به من کمک کنه؟

به خدا بد جور به بن بست خوردم

من نفهمیدم موضوع چیه

چنین کاری چجوری پول ازش درمیاد؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تبلیغات میشه گرفتخود تلگرام هم جدیدا درآمدزایی اضافه کرده

تلگرام چحوریه درآمدزاییش؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

خب نمیتونی پیج یه چیز دیگه بزنی که بازدید بیشتری داره؟

مثلا این ویدیو های کوتاه عاشقانه هست اونا بازدید میگیره

یا ویدیو های کوتاه که روشون اهنگ قشنگه 

چیزای اینجوری

توی تلگرام معمولا کانال های رمان خوبن پی دی اف رمان میذارن میتونی از بقیه پیجا بگیری بذاری داخلش

یا فیلم 

یا اهنگ

یا حتی کانال های تلگرام مخصوص کنکورم بازدیدشون بالاست مثلا پی دی اف کتاب های کمک درسی بذاری یا دوره های اموزشی اساتید 

کانالای اینجوری زیادن میتونی از روشون کپی کنییکم از این بگیری یکم از اون یه مجموعه کامل بسازی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خب پیج دیگه تلگرام نمیانمن میخوام موضوعی باشه که تلگرام بیان و عضو بشن

فیلم سینمایی یا سریال کانالشو توی تلگرام بذار

ادیت مثلا اون سریال هم بذار پیج اینستات بعد زیر ادیت نمره ای که اون فیلم گرفته با خلاصه داستانش و اینارو بذار با ادرس کانالت که اگه فیلم کاملشو میخوان ببینن بیان تو کانالت

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

برای اهنگم باز همین دیگه

یه ویدیو که یه قسمتی از اهنگ روشه رو بذار اینستا بگو اگه کاملشو میخوان بیان پیجت